HonorYleinen

Taittuvanäyttöinen Honor Magic V Flip -simpukkapuhelin esitellään 13. kesäkuuta – Tuotekuvat julki, tulossa kolme väriversiota

Honor Magic V Flip

Honor on tänään vahvistanut julkistavansa 13. kesäkuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa uusimman taittuvanäyttäisen puhelimensa. Kyseessä on Magic V Flip, joka tulee samalla olemaan yhtiön ensimmäinen taittuva laite simpukkapuhelimen muodossa.

Uusi Honor Magic V Flip tulee haastamaan muun muassa Samsungin tulevan Galaxy Z Flip 6 -puhelimen sekä Motorolan huhutun Razr 50 Ultran. Kiinassa uutuuspuhelimen ennakkovaraus on jo alkanut Honorin virallisessa verkkokaupassa, jonka myötä myös tarkat tuotekuvat on julkaistu ennen virallista julkistusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjolle tulee kolme väriversiota, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä valkoinen. Kuvista nähdään, että puhelimen ulkopuolen näyttöpaneeli on erittäin suuri, joka peittää melkein laitteen koko toisen puolen. Tietojen mukaan näyttö olisi suurempi kuin yhdessäkään kilpailijassa. Näytön sisälle jää myös kaksi kameraa ja salama on tuotu erikoisesti puhelimen takaosan toiseen puoliskoon.

Nähtävästi Magic V Flip on valmistettu metallikehyksestä sekä lasipinnoista. Kuvista voidaan nähdä puhelimen saavan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan ja sisäpuolen näytössä on etukameraa varten tehty reikä. Aikaisemmat vuodot ovat paljastaneet Honorin tuovan puhelimeen myös 66 watin tehoisen pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut ovat myös kertoneet Magic V Flipin perusversion lisäksi tulossa olevan jonkinlainen huippuversio, mutta sen tarjoamista eroavaisuuksista ei ole tietoa. Tarkempia tietoja puhelimesta saadaan varmasti lähempänä julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor