AndroidSamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy S8 Mini tulossa

Samsung julkaisi aikaisemmin tänä vuonna Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelimet, mutta uusimman huhun mukaan nämä eivät olisi riittämässä Samsungille, sillä ithome.com -sivuston mukaan tulossa saattaisi olla myös Galaxy S8 Mini. Toistaiseksi huhut Galaxy S8 Mini -versiosta ovat kuitenkin varsin hataria, mutta ei olisi kuitenkaan ensimmäinen kerta, jos Samsung julkaisisi myös Mini-version.

Huhun mukaan puhelin tulisi saamaan Galaxy S8 -puhelimista tutun näytön, jonka kuvasuhde olisi 18,5:9, mutta näytön koon kerrotaan olevan huomattavasti pienempi, eli 5,3 tuumaa. Galaxy S8 Minin teknisiin tietoihin odotetaan kuuluvan viime vuoden lippulaivapuhelimista tuttu Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa huhussa povataan puhelimeen 32 gigatavua. Muita ominaisuuksia odotetaan olevan muun muassa 12 megapikselin kamera sekä iiriisskanneri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt huhutuilla ominaisuuksilla Galaxy S8 Mini olisi varsin lupaavan oloinen lippulaivapuhelin pienellä näytöllä. Puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole mitään tietoa, mutta jos laite julkaistaan tulee se tapahtumaan todennäköisesti Etelä-Koreassa. Kyseessä on kuitenkin vasta huhu, eikä sitä ole syytä ottaa täytenä varmuutena.

Lähde: ithome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android