SamsungYleinen

Huhu: Samsung julkistaa uudet lippulaivansa jo heinäkuussa – odotuksissa Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S9 ja Watch 6

Samsungin logo

Samsungin on tiedetty valmistelevan uusia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia julkaistavaksi vuoden toisella puoliskolla. Yleisesti loppuvuoden tärkeimmät laitteet Samsungilta on nähty elokuussa, mutta tänä vuonna saatetaan tehdä poikkeus.

Jos tuore huhu pitää paikkansa, niin Samsung valmistelee Unpacked-tapahtumaa heinäkuun viimeiselle viikolle, mahdollisesti 25.-27. heinäkuuta välisille ajalle. Tämä olisi hieman normaalia aikaisemmin, sillä esimerkiksi viime vuonna Unpacked-tapahtuma järjestettiin 10. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedot Samsungin suunnitelmista aikaistaa julkaisua voivat hyvinkin pitää paikkansa. Google on valmistelemassa oman taittuvanäyttöisen Pixel Fold -puhelimen julkaisua jo toukokuussa, mutta sen pitäisi tulla saataville kesäkuussa. Lisäksi OnePlus suunnittelee ensimmäisien taittuvien puhelimien tuomista myyntiin heinä-elokuussa.

Jos Samsung julkistaa omat puhelimensa jo heinäkuussa, niin se asettuisi Googlen ja OnePlussan väliin, eikä puhelimia julkaistaisi vasta näiden jälkeen. Samsungilta odotetaan kahta uutuuspuhelinta, jotka ovat Galaxy Z Fold 5 sekä Galaxy Z Flip 5.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tulee tietojen mukaan julkistamaan samaan aikaan myös muita tuotteitaan. Taittuvien puhelimien rinnalla nähdään huhujen mukaan uudet Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit sekä Galaxy Watch 6 -sarjan älykellot. Samsung saattaa esitellä myös uusia kuulokkeita sekä Galaxy SmartTag -seurantalaitteen.

Tiedot Samsungin suunnitelmista tulevat varmasti vielä tarkentumaan.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung