OnePlusYleinen

OnePlus Pad -tabletti maksaa 499 euroa – ennakkomyynti alkaa 28. huhtikuuta

OnePlus Pad

OnePlus julkisti jo aikaisemmin tänä vuonna ensimmäisen tablettinsa, ja nyt se on vihdoin tulossa myös myyntiin asti. OnePlus Padin ennakkomyynti alkaa myöhemmin tällä viikolla, mutta nyt OnePlus on vahvistanut tarkat hintatiedot.

Tabletti itsessään tulee maksamaan 499 euroa 8 + 128 gigatavun muistiversiossa. Lisäksi tabletin lisälaitteiden tarkat hinnat vahvistettiin myös. OnePlus Stylo -kynä maksaa 99 euroa. OnePlus Magnetic Keyboard maksaa 149 euroa sekä OnePlus Pad Case maksaa 59 euroa.

OnePlus Pad tulee ennakkomyyntiin perjantaina 28. huhtikuuta kello 12.00 Suomen aikaan. Toimitukset alkavat 18. toukokuuta, jolloin se on ostettavissa myös suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on OnePlus Pad

Muotoilullisesti OnePlus Pad tarjoaa jotain hieman massasta erottuvaa. Tabletissa kerrotaan olevan Star Orbit -kaiverrus, ja se käyttää CNC-koneistettua alumiiniseosta. OnePlus Pad tulee saataville vihreässä Halo Green -värissä. OnePlussan mukaan vihreä edustaa elämää, intohimoa ja mahdollisuutta, joka heijastaa luonnon voimaa raakuudella ja elinvoimalla. OnePlus Padin keskitetyn kameran luvataan tekevän tabletilla kuvaamisesta helpompaa, kun tablettia pitää kädessä.

OnePlus Padin etuosassa on käytetty 2,5D kaarevaa lasia, ja siinä on 88 prosentin näyttö-runko-suhde. Näytön kehykset ovat 6,54 millimetrin paksuiset. OnePlus Padissa on 11,61 tuuman näyttö, jossa on 7:5-kuvasuhde sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön on saatu mukaan myös Dolby Vision -tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Padissa on Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa Cortex-X2-ytimen jopa 3,05 GHz:n kellotaajuudella. MediaTekin kehittämä Dimensity 9000 on huippuluokan piiri, joka on valmistettu TSMC:n 4 nanometrin prosessilla. Järjestelmäpiiri tarjoaa 35 prosenttia paremman suorituskyvyn ja 37 prosenttia paremman virrankulutuksen kuin Dimensity 8100.

Tablettiin OnePlus on saanut 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. 9510 milliampeeritunnin akulla varustettu OnePlus Pad takaa valmistajan mukaan yli 14,5 tunnin videotoiston ja kuukauden valmiusajan. Tabletissa on 67 watin SuperVOOC-pikalataus, joka lataa tabletin akun tyhjästä täyteen 80 minuutissa. Laturia ei toimiteta tabletin mukana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad tukee saumatonta yhteyttä OnePlus-älypuhelimiin, joissa on uusin OxygenOS-versio. Tabletti voi myös muodostaa automaattisesti verkkoyhteyden puhelimen kautta. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 13. OnePlus on luvannut tabletille 3 suurta Android-versiopäivitystä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Tabletti tukee Dolby Atmosia ja käyttää OnePlusin omaa omni bearing -äänikenttätekniikkaa, joka tunnistaa älykkäästi näytön suunnan ja vaihtaa automaattisesti vasemman ja oikean äänikanavan välillä saadakseen mukaansatempaavamman äänentoistokokemuksen.

Takaosan kamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja etuosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin. OnePlus Padille on erikseen ostettavissa myös suojakuori,  OnePlus Stylo -kynä ja OnePlus Magnetic-näppäimistö.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus