SamsungYleinen

Huhu: Samsung tuo Galaxy Tab S9 -tabletteihin IP67-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden

Samsung Galaxy Tab S8 -tabletit.

Samsungia vahvasti seuraava Sammobile.com-sivusto on saanut käsiinsä mielenkiintoisen tiedon koskien Samsungin tulevaa huippuluokan tablettimallistoa. Tietojen mukaan Samsung on tuomassa ensimmäistä kertaa vedenkestävyyden lippulaivatabletteihinsa.

Galaxy Tab S9 -sarjan tablettien odotetaan olevan seuraavat lippulaivatabletit korealaisjätiltä. Sammobilen lähteiden mukaan Samsungin tulevissa tableteissa on IP67-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys. Kuluttajat ovat kysyneet jo pitkään IP-luokitusta tabletteihin, ja nähtävästi Samsung tulee vastaamaan tähän kysyntään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Samsung on tarjonnut joitakin kestävärakenteisia Active-tabletteja, joissa on ollut vedenkestävyys. Suoraan kuluttajille suunnatuissa tableteissa vedenkestävyyttä ei ole kuitenkaan nähty. Samsungin taittuvanäyttöisissä puhelimissa ja muissa lippulaivalaitteissa vedenkestävyys on normaali ominaisuus, mutta tabletteihin asti suuntaus ei ole vielä ylettynyt.

On kuitenkin mielenkiintoista kuulla, että Samsung suunnittelee IP67-luokituksen tuomista seuraavan sukupolven Galaxy Tab S9 -tabletteihin. Odotettavasti uutuustabletit tultaisiin julkaisemaan kuluvan vuoden aikana, mutta suunnitelmat voivat muuttua vielä useaan kertaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S9 -tableteista odotetaan yksiä Android-markkinan parhaimmista tableteista. Viime vuonna Samsung esitteli kolme tablettia, jotka olivat Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ sekä Galaxy Tab S8 Ultra. Odotettavasti vastaavat tabletit päivitetyillä tekniikoilla nähdään myös Galaxy Tab S9 -mallistossa.

Tiedot tulevista tableteista ovat kuitenkin tällä hetkellä vielä vähäisiä. Tiedot tarkentuvat varmasti vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung