RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi kopioimassa Applea – Realme vilautti omaa ”Dynamic Island” -kopiota videolla

Apple julkisti syksyllä iPhone 14 -sarjan älypuhelimet. Tuolloin iPhone 14 Pro- sekä iPhone 14 Pro Max -puhelimissa nähtiin ”Dynamic Island”, eli dynaaminen saareke, joka toi Applen loveen käteviä toiminnallisuuksia.

Nyt ensimmäinen Android-valmistaja on tuomassa vastaavanlaista toteutusta osaksi puhelinta ja sen ohjelmistoa. Kyseessä on kiinalaisen Oppon tytärbrändi Realme. Yhtiö on vilauttanut toteutusta videolla, joka on sittemmin poistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvakaappaus Twitteristä. Kuva: Smartpix.

Videon Twitter-tilillään julkaissut Madhav Sheth nimesi Realmen ratkaisun twiitissä ”minikapseliksi”. Saareke tullaan näkemään Realmen tulevissa C-sarjan älypuhelimissa.

Vaikka video on Twitteristä poistettu, niin on luotettavana vuotajana esiintynyt OnLeaks saanut videon käsiinsä ja jakanut sen Smartprix-sivustolle. Videon perusteella Realmen ratkaisu on Applen alkuperäistä toetutusta leveämpi, mutta ominaisuuksiltaan suppeampi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla ”minikapseli” näyttää ainoastaan akun varausprosentit sekä lataustehon, kun puhelin kytketään virtakaapeliin. Ohjelmistossa saattaa olla saarekkeelle enemmänkin ominaisuuksia, jotka nähdään sitten, kun Realme ensimmäisiä minikapseliominaisuudella varustettuja puhelimia tuo julki.

Lähde: Smartprix

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme