SamsungYleinen

Huhu: Samsungin tuleva lippulaivapuhelin ei olekaan Galaxy S11

Odotettu Galaxy S11+ saattaakin kantaa nimeä Galaxy S20+

Samsungin seuraavan sukupolven huippupuhelimet on nähty jo useissa vuotokuvissa, ja aikaisemmin puhelimien mallinimien on odotettu olevan Galaxy S11e, Galaxy S11 sekä Galaxy S11+. Todennäköisesti Samsung ei tule kuitenkaan tyytymään huhuissa kuultuun mallinimeämiseen, sillä tuorein huhu väittää puhelimien malliston kantavan Galaxy S20 -mallinimeä.

Jos huhu pitää paikkansa, niin Galaxy S20 -mallinimeäminen on looginen, sillä se on linkitetty julkaisuvuoteen. Valitettavasti tuoretta huhua ei ole vahvistettu, mutta lähempänä julkaisua voidaan olettaa vuotava lisätietoja tulevista Samsungin huippupuhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotokuvien mukaan kaikki tulevat Galaxy S -malliston huippupuhelimet tulevat jakamaan samoja muotoiluelementtejä. Puhelimien näytöt ovat reunoilta kaartuvia ja kaikissa on etukameraa varten tehty kamerareikä. Takaosassa kaikissa puhelimissa on myöskin varsin suuri laatikkomainen kamera-alue. Samsungin odotetaan laittavan ainakin osaan puhelimista 108 megapikselin pääkameran sekä 48 megapikselin telekameran, joka kykenee jopa 5x optiseen zoomaukseen.

Lähde: Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung