MicrosoftOnePlusWindows 10Xiaomi

Huhu: Windows 10 Mobile tulossa Xiaomi Mi5 sekä OnePlus 2 ja OnePlus 3 -puhelimille

075700x3cxt356msqml4maXiaomi julkaisi tällä viikolla uuden Mi5 -älypuhelimen. Xiaomi Mi5 on yksi tehokkaimmista älypuhelimista markkinoilla tällä hetkellä. Mi5 käyttää luonnollisesti Android -käyttöjärjestelmää, mutta huhujen mukaan puhelin tulisi saamaan vaihtoehtoisen käyttöjärjestelmän lähiaikoina. Käyttöjärjestelmä olisi Windows 10 Mobile, joka on saatavilla jo Mi5:n edeltäjälle, eli Xiaomi Mi4 -puhelimelle.

Xiaomi-Mobile-10Ei olisi suuri yllätys, jos Xiaomi Mi5 saisi myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän, sillä Xiaomi julkaisi aiemmin ensimmäisen Windows 10 -käyttöjärjestelmää käyttävän Mi Pad 2 -tabletin ja Mi4 -puhelimelle Windows 10 Mobile on ollut saatavilla jo usean kuukauden ajan. Jos huhut siitä, että Xiaomi Mi5 tulisi saamaan Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän osoittautuvat oikeaksi, niin puhelimesta tuli yksi tehokkaimmista Windows 10 Mobile -laitteista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut vihjaavat, että myös OnePlussan viime vuotinen huippupuhelin OnePlus 2 tulisi saamaan Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän. Tiedot kertovat myös, että yhtiön tuleva OnePlus 3 puhelinkin tulisi saamaan vaihtoehtoisen käyttöjärjestelmän.

Lähde: GizChina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft