XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomi valmistelee uutta Mi 10 -sarjan puhelinta Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä

Xiaomi on julkaissut jo Kiinassa tämän vuoden huippupuhelimensa, eli Mi 11 -mallin, mutta tuore huhu vihjaa yhtiön olevan laajentamassa vielä viime vuoden huippupuhelinmallistoaan. Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Xiaomi valmistelee Mi 10 -malliston puhelinta, jossa on Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähteen mukaan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin perustuvan Xiaomi Mi 10 -malliston älypuhelimen hinta asettuisi alle 3500 juaniin, eli noin 540 dollariin. Tietojen perusteella puhelimessa kaikki muut tekniset tiedot ja ulkoinen toteutus tulevat pysymään ennallaan, ja ainoa ero tulee olemaan järjestelmäpiirissä. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt huhuttu uusi jäsen Mi 10 -mallistoon julkaistaan.

Vuoden 2020 keväällä julkaistu Mi 10 -älypuhelin tarjoaa 6,67 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 108 megapikselin pääkameran. Xiaomi on varustellut Mi 10 -puhelimen myös 4870 milliampeeritunnin akulla sekä 30 watin pikalatauksella niin langallisesti kuin langattomastikin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi