OnePlusYleinen

Huomasitko tämän OnePlussan 60 euron uutuustuotteen? Lataa puhelimen ja tietokoneen samanaikaisesti

OnePlus SUPERVOOC 100W Dual Ports Power Adapter

OnePlus esitteli OnePlus 11 -puhelimen rinnalla viime viikolla globaaleille markkinoille myös uuden laturin, joka kantaa hirviönimeä ”OnePlus SUPERVOOC 100W Dual Ports Power Adapter”. Kyseessä on selvästi monipuolisempi laturi kuin puhelimen mukana toimitettava SuperVOOC-laturi.

Suomessa laturi on tilattavissa OnePlussan oman verkkokaupan kautta ja hintaa sillä on 59,99 euroa. Laturi on myös jo nyt saatavilla. Laturin mukana toimitetaan myös Type-C-to-Type-C 10A -kaapeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisemman laturista tekee siinä olevat kaksi porttia, joista toinen on USB-C ja toinen USB-A. Porttien lähtö on enintään 100 wattia ja OnePlus 11 -puhelimen lataus pitäisi onnistua 27 minuutissa. Puhelinta ladattaessa voidaan samalla ladata myös esimeriksi kannettavaa tietokonetta.

OnePlus kertoo integroineensa laturin virtapiiriin kaksi muuntajaa, jotka yhdessä parantavat höytysuhdetta. Laturissa on 11 suojaustasoa, jotka takaavat huolettoman ja tehokkaan latauskokemuksen. Laturissa on suojaus esimerkiksi ylijännitteelle, ylikuumenemiselle, oikosululle sekä ukkoselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Monipuolisen laturista tekee myös sen tukemat latausstandardit. Laturissa on tuki SUPERVOOC-, VOOC, PD-, QC- ja PPS -latausstandardeille. Monipuolisen standardituen ansiosta laturilla voidaan ladata aina sopivalla teholla muitakin laitteita, kuten PD-latausta tukevia puhelimia sekä esimerkiksi älykelloja, tablettia, kuulokkeita tai pelikonsoleita.

Laturi tukee PD-latausta 65 watin teholla, QC-latausta 30 watin teholla ja PPS-latausta 63 watin teholla. Vain SuperVOOC-standardilla päästään 100 wattiin asti. Kun laturissa on kaksi laitetta, niin latausteho rajoittuu molemmista porteista 50 wattiin.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus