AndroidHuaweiYleinen

Huomenna julkaistava Honor 7 vuosi nettiin monien kuvien saattelemana -Tekniset tiedot varmistuivat

Huawein Suomessakin menestynyt Honor 6-puhelin tulee saamaan seuraajan jo huomenna. Uusi puhelin tulee kantamaan nimä Honor 7, josta on tänään vuotanut verkkoon reilusti kuvia. Honor 7:n ominaisuuksistakin tiedetään jo varsin paljon. Ominaisuuksista on pitkin vuotta huhuttu reilusti, mutta nyt ne on periaatteessa vahvistettu.

Honor 7 keskeisimpiin tietohin kuuluu 5,2-tuuman Full HD-tasoinen kosketusnäyttö, kahdeksan ytiminen 2,2 GHz Kirin 935 prosessori, 3 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä muistia, joka on laajennettavissa muistikortilla aina 64 gigatavuun saakka. Puhelimen kamerana toimii 20 megapikselin kenno, dual-LED salamalla. Eteenpäin suunnattuna on 5 megapikselin kamera. Puhelin sisältää myös nyky huippupuhelimelle tyypillisen sormenjälkilukijan. Honor 7 pitää sisällään myös suhteellisen suuren 3280 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Epäselväksi on ainoastaan jäänyt puhelimen myyntihinta, joka paljastetaan huomenna puhelimen julkaisutilaisuudessa. Huhuissa on pyörinyt, että Honor 7 tulee jatkamaan Honor-malliston agressiivista hinnoittelua. Puhelimen 16 gigatavun versiolla arvellaan olevan hintaa 290 euroa ja 64 gigatavun versiolla taasen 390 euroa.

Vuodetut kuvat löytyvät kokonaisuudessaan alta. Kuvat saat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android