XiaomiYleinen

Huomenna julkaistavasta Redmi K40 Gaming Edition -puhelimesta kerrottiin uusia tietoja – saamassa 5065 mAh akun ja 67 watin pikalatauksen

Xiaomin tytärbrändi Redmin ensimmäinen pelikeskeinen älypuhelin julkaistaan huomenna 27. huhtikuuta Kiinassa. Kyseessä on nimellä Redmi K40 Gaming Edition tunnettu puhelin, josta on jo ennen julkaisua paljastettu muutamia yksityiskohtia. Nyt Xiaomi on paljastanut jälleen uusia tietoja vain päivää ennen julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K40 Gaming Edition tulee saamaan suurehkon 5065 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata tehokkaalla 67 watin pikalatauksella. Kyseessä on suurempi akku ja tehokkaampi pikalataus kuin aikaisemmin julkaistuissa muissa Redmi K40 -malliston jäsenissä. Puhelimen on kerrottu lisäksi saavan äänentoiston, joka on toteutettu yhteistyössä JBL:n kanssa. Lisäksi puhelimen stereokaiuttimet ovat Hi-Res-sertifioidut ja mukana on Dolby Atmos -tuki.

Aikaisempien tietojen mukaan Redmi K40 Gaming Edition tulee saamaan MediaTekin kehittämän huippuluokan Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin, jossa on integroitu 5G-modeemi. Puhelimessa on tiedetty olevan myös 6,67 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen odotetaan lisäksi 64 megapikselin pääkameraa ja oikeaan kylkeen sijoitettuja nousevia pelipainikkeita.

Redmi K40 Gaming Edition esitellään Kiinassa 27. huhtikuuta, mutta toistaiseksi saatavuudesta globaalisti ei ole tietoa. Aikaisemmin Redmi-puhelimet ovat olleet globaalisti saatavilla jollakin toisella nimellä, joten puhelimen julkaisua myös Euroopassa ei voida vielä poissulkea.

Lähde: Weibo (Redmi, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi