HMDNokiaYleinen

Kaksi uutta 4G-yhteyksillä varusteltua Nokia-puhelinta paljastui Tenaan tietokannasta

HMD Globalilta on odotettu uusia peruspuhelimia sekä Nokia Originals -puhelimia, mutta toistaiseksi vuoden 2021 aikana on nähty vain uusia alemman hintapisteen älypuhelimia. Nyt Kiinan televiranominen Tenaa on listannut sivuillaan kaksi uutta Nokia-peruspuhelinta, jotka ovat varusteltuna 4G-yhteyksillä. Puhelimien mallikoodit ovat TA-1389 ja TA-1373, jotka ovat varsin samanlaisia laitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia TA-1373 on nähtävästi kaksikosta paremmin varusteltu, sillä siinä kerrotaan olevan 1,77 tuuman näyttöpaneeli 128 x 160 pikselin tarkkuudella. Puhelimen akunkesto on 1020 milliampeeritunnin varassa ja RAM-muistia on 32 megatavua. Lisäksi sisäistä tallennustilaa on kerrottu olevan 128 megatavua. Puhelimessa on myös takaosaan sijoitettu kamera. TA-1373-puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 121 x 50 x 14,4 millimetriä ja painoksi 84,5 grammaa.  Tenaan mukaan puhelimesta olisi tulossa tarjolle kolme väriversiota, jotka ovat syaani, musta sekä keltainen.

Nokia TA-1389 -puhelimen odotetaan olevan pitkälti samanlainen kuin isovelimallin, mutta nyt muutamista asioista on karsittu. Puhelimessa ei ole nähtävillä kameraa takaosassa ja Tenaan mukaan RAM-muistin määrä olisi noussut 64 megatavuun. Akunkesto on edelleen 1020 milliampeeritunnin varassa, näyttö on kooltaan 1,77 tuumaa ja laitteessa on tuttu peruspuhelimien näppäimistö. Tenaan mukaan puhelimen mitat ovat 121 x 50 x 14,4 millimetriä ja painoa on 80,2 grammaa. Puhelimen väriversioiksi on ilmoitettu punainen, musta ja sinivihreä.

Molemmat nyt paljastuneet Nokia-peruspuhelimet jakavat pitkälti identtisen muotoilun, joka näyttää varsin tyylikkäältä. Puhelimet ovat valmistettu muovista, joka ei ole yllätys ottaen huomioon kyseessä olevan peruspuhelimia. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin HMD Global tulee puhelimet julkaisemaan. Todennäköisesti ainakaan Kiinassa julkaisua ei tarvitse enää kauaa odotella.

Lähde: Nokiamob.net, TENAA (TA-1373), TENAA (TA-1389)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD