XiaomiYleinen

Hups! Xiaomi paljasti vahingossa julkaisemattomien Redmi Note 12S- ja Redmi Note 12 Pro 4G -puhelimien tuotekuvat

Redmi Note 12 Pro 4G ja Redmi Note 12S

Xiaomi julkisti eilen globaaleille markkinoille uudet Redmi Note 12 -sarjan puhelimet, jotka olivat Redmi Note 12 4G ja Redmi Note 12 5G sekä Redmi Note 12 Pro ja Redmi Note 12 Pro+. Xiaomilta on tulossa globaaleille markkinoille myös kaksi muuta malliston puhelinta, jotka kiinalaisyhtiö jo itse vahingossa vuoti.

Redmi Note 12 -puhelimien julkaisun yhteydessä jakoon laitetussa tiedotteessa oli linkki lehdistömateriaaleihin, joista paljastui neljän puhelimen sijasta kuuden puhelimen tarkat tuotekuvat. Mukana olivat myös toistaiseksi julkaisemattomat Redmi Note 12S sekä Redmi Note 12 Pro 4G. Kuvien lisäksi laitteista ei ole paljastunut virallisia reittejä pitkin mitään muuta, vaikka vuotoja laitteista on jo aikaisemmin kuultu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 12 Pro 4G

Redmi Note 12 Pro 4G tulee olemaan käytännössä uudelleen brändätty versio Redmi Note 10 Prosta. Ominaisuudet tulevat olemaan lähes samanlaiset, mutta muotoilua on lähdetty hieman uudistamaan. Tuotekuvissa puhelin nähdään neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, sininen, vaaleansininen sekä valkoinen.

Puhelimen odotetaan saavan 6,67 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Snapdragon 732G -järjestelmäpiiri. Takaosaan odotetaan 108 megapikselin neloiskameraa ja akku olisi kooltaan 5020 milliampeerituntia. Odotettavasti käyttöjärjestelmänä toimisi Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI 14.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 12S

Toinen vuotaneista puhelimista on Redmi Note 12S, joka olisi hieman päivitetty versio aikaisemmasta Redmi Note 11S -puhelimesta. Päivitetyn ulkoasun ohella puhelimeen odotetaan myös joitakin pieniä teknisiä muutoksia. Tuotekuvissa puhelin on esillä väreissä vihreä, sininen ja musta.

Redmi Note 12S -puhelimeen odotetaan 6,43 tuuman kokoista AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on tulossa myös 108 megapikselin kolmoiskamera, MediaTek Helio G96 -järjestelmäpiiri sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Akun lataus pitäisi tapahtua jopa 67 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi puhelimia ei ole julkaistu virallisesti, mutta nähtävästi kaikki olisi jo valmista julkaisua varten. Odotettavasti Xiaomi esittelee Redmi Note 12S- ja Redmi Note 12 Pro 4G -puhelimet tulevina viikkoina.

Redmi Note 12S

Redmi Note 12 Pro 4G

Lähde: Xiaomin tiedote (kuvat lehdistökuvien linkin takana)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi