SamsungYleinen

Hyvästi Bixby! Samsung Galaxy Watch 4 -älykellot saivat vihdoin tuen Google Assistantille

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung julkisti viime syksynä Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellot, jotka olivat yhtiön ensimmäiset Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmään perustuvat älykellot vuosiin. Samsung on jo aikoja sitten vahvistanut kellojen saavan tuen Google Assistant -ääniavustajalle, mutta sitä on saatu odottaa hyvin pitkään.

Tänään Samsung on vahvistanut, että Galaxy Watch 4 -älykellot tulevat saamaan Google Assistant -tuen tästä päivästä lähtien. Aikaisemmin Samsung on luottanut älykelloissa yhtiön omaan Bixby-ääniavustajaan, mutta monet ovat odottaneet Google Assistantia sen monipuolisempien ominaisuuksien ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aluksi Google Assistant on saatavilla kymmenellä markkina-alueella, joiden joukkoon ei valitettavasti Suomi kuulu. Google Assistant ei toistaiseksi edes ymmärrä suomea, mutta moni käyttäjistä olisi voinut käyttää sitä myös englanniksi. Google Assistant on saatavilla alapuolella mainituissa maissa tänään.

  • Australia, Kanada, Ranska, Saksa, Irlanti, Japani, Taiwan, UK, Yhdysvallat

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin tuoreimpien älykellojen käyttäjien täytyy ladata Google Assistant älykellojen Play Store -sovelluskaupan kautta. Google Assistant antaa mahdollisuuden ohjata toimintoja äänen avulla, joten se helpottaa monessa tilanteessa. Lisätietoja ominaisuudesta voi lukea Samsungin tiedotteesta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung