OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2T ja Nord CE 2 Lite nyt saatavilla Suomessa – kaupan päälle tarjolla kuulokkeet

OnePlus Nord 2T

OnePlus on aloittanut tänään uusien Nord-sarjan älypuhelimien myynnin Suomessa. Uutuuspuhelimet julkaistiin viime viikolla ja kaikki uutuudet asettuvat alle 500 euron hintapisteeseen. Vaikka myynti on jo alkanut, niin erityisesti OnePlus Nord 2T:n ostajat saavat edelleen kaupan päälle kuulokkeet.

OnePlus Nord 2T ja OnePlus Nord CE 2 Lite ovat nyt myynnissä OnePlus.com-sivustolta sekä saatavilla OnePlussan virallisista jälleenmyyntikanavista ympäri Suomea. Jälleenmyyjät ovat DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, VeikonKone ja Euronics.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien rinnalla julkaistut OnePlus Nord Buds -kuulokkeet saapuvat myyntiin touko-kesäkuun vaihteessa.

OnePlus Nord 2T -puhelimen 31. toukokuuta mennessä ostavat saavat OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet kaupan päälle. Kuulokkeiden arvo on 99 euroa. Kuulokkeiden tilaus tapahtuu OnePlus Store -sovelluksen kautta, kirjautumalla OnePlus-tilille ja linkittämällä uusi Nord 2T puhelin tilille. Uusi laite on linkitettävä tiliin 6. kesäkuuta mennessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 2 Lite

 • OnePlus Nord 2T (8 + 128 Gt) – 399 euroa
  • Värit: Harmaa (Gray Shadow) ja vihreä (Jade Fog)
 • OnePlus Nord 2T (12 + 256 Gt) – 499 euroa
  • Värit: Harmaa (Gray Shadow)
 • OnePlus Nord CE 2 Lite (6 + 128 Gt) – 299 euroa
  • Värit: Sininen (Blue Tide) ja musta (Black Dusk)
 • OnePlus Nord Buds – 49 euroa
  • Värit: Musta (Black Slate)

OnePlus Nord 2T on seuraaja Nord 2 -puhelimelle. Uutuusversion selvimmät uudistukset ovat hieman päivitetty MediaTekin kehittämä Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, tehokkaampi 80 watin SuperVOOC-pikalataus sekä uudempi Android 12 -käyttöjärjestelmä. Muilta osin muutoksia ei ole tekniikkaan saatu, vaan tarjolla on tuttu 90 hertsin AMOLED-näyttö, 4500 milliampeeritunnin akku sekä 50 megapikselin kolmoiskamera. Tarkemmin puhelimeen kannattaa tutustua SuomiMobiilin arvostelusta alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimessa on 6,59 tuuman kokoinen 120 hertsin näyttöpaneeli, Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, suuri 5000 milliampeeritunnin akku sekä 64 megapikselin kolmoiskamera. Käyttöjärjestelmänä toimii tuorein Android 12 ja laitteessa on 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Suomessa OnePlus Nord CE 2 Lite tulee myyntiin 24. toukokuuta 299 euron hintaan. Tarkemmin puhelimeen kannattaa tutustua SuomiMobiilin arvostelusta alapuolelta.

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus