AndroidOnePlusYleinen

Hyviä uutisia OnePlus 3/3T -puhelimien omistajille – Android P myös vanhoille malleille

OnePlus 3T

OnePlus on tänään vahvistanut tuovansa Android P -päivityksen laajasti tarjolle yhtiön puhelimille. OnePlus on julkaissut pitkään jo kaksi huippupuhelinta vuodessa ja päivityksiä on jatkettu keskimäärin kaksi vuotta. Tänään OnePlus on tiedottanut Suomessa, että yhtiö ei tule unohtamaan OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimia, vaan päivittää myös nämä mallit Android P -aikakauteen.

Kesäkuussa OnePlus selvensi päivityskäytäntöjään ja lupasi yhtiön puhelimien saavat päivityksiä säännöllisesti kaksi vuotta julkaisupäivästä. Näihin päivityksiin sisältyvät uudet ominaisuudet, uudet Android-versiot, virhekorjaukset sekä tietoturvapäivitykset. Näiden kahden vuoden lisäksi OnePlus lupaa ”lisävuoden”, jolloin toimitetaan ainoastaan tietoturvapäivityksiä kahden kuukauden välein.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on tiedottanut tänään Suomessa, että OnePlus 3 ja OnePlus 3T tulevat yhtiön sisäisen arvion ja päätöksen myötä saamaan Andoid P -päivityksen Android 8.1 Oreo -version sijaan. Näin kyseisten mallien käyttäjille voidaan taata kiinnostavat uudet ominaisuudet ja parannukset.

Yhtiö työskentelee tiiviisti yhdessä Googlen kanssa Android P Betan kehittämisessä. Kehitys on edennyt kovaa vauhtia jatkuvan palautteen ansioista. Android P tulee saataville porrastetusti: ensin OnePlus 6:lle, sitten OnePlus 5/5T:lle, ja lopuksi OnePlus 3/3T:lle. Lisätietoa päivityksistä luvataan tulevien kuukausien aikana.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android