IKEAYleinen

Ikean uusi ”Sjömärke” lataa puhelimesi langattomasti lähes kaikkien pöytien alta

Ikea on lanseerannut uuden mielenkiintoisen tuotteen, joka kantaa nimeä Sjömärke. Kyseessä on langaton laturi, joka antaa vanhallekin pöydälle täysin uuden elämän ja tarkoituksen.

Sjömärke-latausalusta on tarkoitettu liitettäväksi normaaleiden pöytien alapuolelle, ja sen ansiosta puhelinta tai muuta Qi-latausta tukevaa laitetta voidaan ladata pöydällä langattomasti. Latausalustan kerrotaan toimivan muovi- tai puutasojen läpi, jos paksuus on 8-22 millimetriä. Latausalusta voidaan liittää pöytätason alapuolelle joko kaksipuolisella teipillä tai vaihtoehtoisesti ruuveilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Latausalustassa on LED-valo, joka osoittaa latauksen tilan ja Ikea on laittanut mukaan myös lämpötilan ja tehon valvonnan turvallisuuden vuoksi. Ikea kertoo latausalustan olevan yhteensopiva uusimman Qi 1.2.4 -latausprofiilin kanssa ja sen avulla laitteita voidaan ladata 5 watin teholla. Sjömärke ei tue siis minkään puhelinvalmistajan tehokkaampia tai paranneltua langattoman latauksen ratkaisuja.

Ikea on tuomassa uuden langattoman Sjömärke-laturin myyntiin Pohjoismaissa lokakuusta lähtien ja ainakin Ruotsissa on hinnaksi ilmoitettu 349 kruunua, eli noin 35 euroa. Tarkkaa hintaa Suomessa ei ole kerrottu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: IKEA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Käytän tätä laturia itse ja se on erittäin kätevä, mutta tämä johto ei ole kovin luotettava ja sitä on korjattu useita kertoja.

Kommentoi

Lisää aiheesta:IKEA