XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian uusi Civi-puhelin – saamassa saman 108 megapikselin kameran kuin Galaxy S21 Ultra

Xiaomi on julkaisemassa pian kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Xiaomi Civi -älypuhelimen, joka saattaa olla uusi nimi aikaisemmin tunnetulle CC-mallistolle. Kyseessä pitäisi olla nuorille kuluttajille suunnattu älypuhelin, josta on nyt kuultu ensimmäisiä tietoja sekä nähty muutama heikkolaatuinen kuva.

Pari vuotta sitten nähty Xiaomi Mi CC -mallisto tarjosi keskihintaluokassa huippuluokan kameraratkaisuja ja Xiaomi tulee nähtävästi jatkamaan samalla strategialla uuden Xiaomi Civi -puhelimen kanssa. Tuoreiden tietojen mukaan Xiaomi Civi tulee saamaan 108 megapikselin kamerasensorin, joka ei ole kovinkaan suuri yllätys, sillä 108 megapikselin kamera on nähty jo monissa edullisemmissakin puhelimissa. Käytettävä 108 megapikselin sensori ei tule kuitenkaan olemaan kaikista halvin versio, sillä Xiaomin kerrotaan hyödyntävän samaa ISOCELL HM3 -sensoria, joka löytyy muun muassa Galaxy S21 Ultra -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Civi tulee tietojen mukaan tarjoamaan MediaTekin kehittämän Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin, joka on nähty muun muassa OnePlus Nord 2– ja Xiaomi 11T -puhelimissa. Toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta on vuotanut myös Weibo-palvelussa heikkolaatuisia kuvia, jotka saattavat paljastaa puhelimen muotoilun. Muun muassa näytön kehykset ovat kapeat ja siinä on keskitetty etukameraa varten tehty reikä yläosassa. Kuvista voidaan päätellä laitteen takaosassa olevan laatikkomainen kamera-alue.

Lisäksi kiinalainen verkkokauppa Tmall on vahingossa julkaissut palvelussaan vihjailevan kuvan, jossa kerrottiin Xiaomi Civi -puhelimen julkaisun tapahtuvan 27. syyskuuta. Toistaiseksi Xiaomi ei ole itse vahvistanut uuden puhelimen julkaisua.

Lähde: Twitter (Xiaomiui)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi