Yleinen

Insta360 ONE RS on modulaarinen toimintakamera ammattitason ominaisuuksilla – hinnat alkavat 349 eurosta

Suomessa tulee myyntiin uusi modulaarisesti muokattava Insta360 ONE RS -toimintakamera. Se on suunniteltu sopimaan harrastaja- ja ammattikäyttöön vaihdettavien linssien, lisätarvikkeiden ja päivitettyjen kuvausominaisuuksien ansiosta.

Insta360 ONE RS:n kerrotaan tarjoavan aikaisempaakin korkeatasoisemmat videot ja tarkemmat valokuvat helpommin ja nopeammin. Modulaarisen rakenteen ansiosta Insta360 ONE RS -kameran linssejä ja muita osia voidaan vaihtaa. Kevytrakenteisen ja kompaktin toimintakameran rungon muodostavat akkualusta ja koko laitteen keskusyksikkönä toimiva uusittu ONE RS Core -näyttömoduuli. Uudistettu laite tarjoaa entistä jopa 50 prosenttia paremman suorituskyvyn, nopeamman langattoman WiFi-tiedonsiirron, tehokkaan FlowState-kuvanvakautuksen, parannellun mikrofonijärjestelmän ja 21 prosenttia tehokkaamman akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Insta360 ONE RS -kameran runkoon voi kiinnittää erilaisia linssimoduuleja, joiden avulla on helppo kuvata tavallisia tai 360 asteen videoita ja valokuvia. Uudistetulla 4K-kameramoduulilla voi kuvata 6K-laajakuvavideoita ja 48 megapikselin valokuvia HDR-väriominaisuuksin. Uudessa kamerarungossa voi käyttää myös aiemman Insta360 ONE R -mallin linssimoduuleita, kuten yhden tuuman kuvasensorilla varustettua Leica-linssimoduulia. Se kykenee kuvaamaan 5.3K-tarkkuuksisia HDR-videoita tai 19 megapikselin HDR-valokuvia. Kaksilinssinen 360 asteen linssimoduuli kuvaa puolestaan 5.7K-tarkkuuksisia 360 asteen videoita tai 12 megapikselin valokuvia.

Uudistettu kuvanvakautus tapahtuu nyt jo kamerassa. Sen ansiosta videot voidaan tallentaa suoraan MP4-tiedostoiksi, ja ne ovat jaettavissa ilman sovelluksen jälkikäsittelyä. Kuvanvakautus on yhteensopiva kaikkien käytössä olevien linssien kanssa. Insta360 ONE RS kykenee jopa vakautettuun 4K-videoon 60 kuvan sekuntinopeudella, jolloin vauhdikkaita videoita voidaan kuvata ilman, että niistä tulee rauhattomia tai poukkoilevia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Insta360 ONE RS tarjoaa monipuolisen valikoiman kuvaamista helpottavia ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi parannettu hämäräkuvaus, HDR-kuvaus ja parannettu värikylläisyys. Kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti ja siihen voi hankkia erikseen sukelluskotelon, joka mahdollistaa kuvaamisen 60 metrin syvyydessä.

Kamerassa on myös uudistettu kolmen mikrofonin järjestelmä äänentallennukseen sekä taustamelua vähentävä algoritmi. Mikrofonissa on myös yhdysrakenteinen tuulensuoja, joka ehkäisee tuulen aiheuttamaa kohinaa ulkona kuvatessa. Kameraan on lisäksi erikseen hankittavissa ulkoisia mikrofoneja tukeva 3,5 millimetrin mikrofonisovitin.

Insta360 ONE RS 4K Edition tulee saataville 349 euron hintaan. Se sisältää näyttömoduulin, akkurungon ja 4K-linssimoduulin. Molemmat 4K- ja 360-linssimoduulit yhdistävä Insta360 ONE RS Twin Edition tulee saataville 599 euron hintaan. Erikseen hankittavia lisätarvikkeita ovat muun muassa Leica- ja 360 asteen linssimoduuli, lisäakku, teholaturi, kiinnitysteline, sukelluskotelo, GPS-kaukosäädin ja mikrofonisovitin.

Lähde: Boston Groupin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen