OPPOYleinen

OnePlussan emobrändi julkaisi alle 200 euron Oppo K10 -puhelimen – tarjoaa 4G-yhteydet, 33 watin pikalatauksen ja 50 megapikselin kameran

Oppo K10

OnePlussan emobrändi Oppo on julkaissut tänään erityisesti Intian markkinoille uuden alle 200 euron älypuhelimen, joka tarjoaa kuitenkin varsin miellyttäviä teknisiä ominaisuuksia. Puhelinta tuskin tullaan näkemään Suomessa myynnissä, sillä Oppon puhelimet eivät ole aikaisemmin olleet tarjolla. Suomessa on myynnissä Oppon tytärbrändien OnePlussan ja Realmen puhelimia.

Uutuuspuhelin kantaa nimeä Oppo K10. Puhelimessa on muovista koostuva rakenne ja väriversiot ovat sininen Blue Flame ja musta Black Carbon. Oppo K10 tarjoilee kookkaan 6,59 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin korkea virkistystaajuus. Näytön vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo K10

Tehoista on vastaamassa Qualcommin uusi 4G-järjestelmäpiiri, joka on Snapdragon 680. Oppo K10 on julkaistu 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Oppo tarjoilee uutuuslaitteessa myös muistikorttipaikan, jolla voidaan tallennustilaa laajentaa entisestään. Käyttöjärjestelmänä toimii edelleen Googlen vanha Android 11, eikä tuorein Android 12. Android 11:n päällä hyrrää ColorOS 11.1 -käyttöliittymä.

Kameroita laitteen takaosassa on kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosaan on laitettu 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 33 watin tehoisella SuperVOOC-pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita Oppo K10:n mainittavia ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä 3,5 mm kuulokeliitin.

Oppon mukaan uutuuspuhelin on saatavilla Intiassa 29. maaliskuuta lähtien. 6 + 128 gigatavun versio maksaa 14 990 Intian rupiaa ja 8 + 128 gigatavun versio maksaa 16 990 Intian rupiaa. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 178 euroa ja 202 euroa.

Lähde: Oppo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO