Yleinen

Instagram aloittaa uuden ominaisuuden testaamisen palvelussaan – muistuttaa pitämään taukoja

Instagramin johtaja Adam Mosseri on kertonut, että suosittu sosiaalisen median palvelut tulee saamaan uuden ”Take a Break” -nimeä kantavan ominaisuuden. Ominaisuuden ideana on auttaa käyttäjiä hillitsemään riippuvuuttaan Instagramista sekä rohkaisemaan pitämään taukoja tietyn ajan jälkeen.

Kyseessä on myös valinnainen ominaisuus, joka muistuttaa pitämään taukoja, jos sovelluksessa on käyttänyt aikaa jatkuvasti 10, 20 tai 30 minuuttia. Ilmoitus tauon pitämisestä ilmestyy Instagramiin tietyn ajan päästä ja siitä muistutetaan koko näytön ilmoituksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Take a Break” -ominaisuus on kehitetty osaksi laajempaa pyrkimystä antaa käyttäjille enemmän hallintaa Instagram-kokemuksesta. Lisäksi tulevaisuudessa on lupa odottaa vastaavia ideoita ja ominaisuuksia Instagramissa.

Instagram on tehnyt ominaisuuden kanssa yhteistyötä kolmannen osapuolen asiantuntijoiden kanssa. Ominaisuus on aluksi saatavilla vain pienelle osalle käyttäjistä lähipäivinä, mutta Instagram aikoo julkaista sen laajemmin joulukuun aikana, jos testaus onnistuu. Kaikille käyttäjille ominaisuutta on lupa odottaa vielä ennen vuoden loppua.


Lähde: Twitter (Adam Mosseri)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen