SamsungYleinen

Samsung Galaxy A13 -puhelimesta tulossa 4G- ja 5G-versiot – lisäksi puhelimen värit paljastuivat

Samsung Galaxy A13

Samsung tulee tulevien kuukausien aikana julkaisemaan useita Galaxy A -malliston älypuhelimia, joita ovat Galaxy A13, Galaxy A33, Galaxy A53 sekä Galaxy A73. Galaxy A13 -puhelimen on odotettu olevan yksi korealaisjätin edullisimmista 5G-puhelimista, mutta nyt laitteesta on kuultu uusia tietoja. Samsung on tuomassa puhelimesta tarjolle myös 4G-version.

Paljastuneiden tietojen mukaan Samsung kehittää puhelimesta kahta versiota, joista toisessa on 4G-yhteydet ja toisessa 5G-yhteydet. 4G-version mallikoodi on SM-A135F ja 5G-version mallikoodi on SM-A136B. Tuoreimman vuodon mukaan Samsung tulee tarjoamaan Galaxy A13 -puhelimia neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, vaaleansininen, oranssi sekä valkoinen. Samoja väriversioita on huhuttu myös Galaxy A33– ja Galaxy A53 -älypuhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 -puhelimen on odotettu tarjoavan 6,5 tuuman näyttöpaneelin, kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, USB-C-liittimen sekä 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Tehoista vastannee MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka puhelimesta todennäköisesti löytyy. Kameroita puhelimen takaosaan on odotettu kolmea ja ainakin pääkameran odotetaan olevan 50 megapikselin tasoinen.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, onko 4G- ja 5G-versioiden välillä millaisia eroavaisuuksia. Todennäköisesti puhelimissa on eri järjestelmäpiirit, mutta usein Samsung on tarjonnut 4G-versioissa myös hieman muita parempia teknisiä ominaisuuksia. Molemmissa puhelimissa saattaa kuitenkin olla tuorein Android 12 -käyttöjärjestelmä, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 25 watin pikalataus.

Tällä hetkellä ei ole tietoa, milloin Samsung tulee julkaisemaan Galaxy A13 4G- ja Galaxy A13 5G -puhelimet. Julkaisu saattaa vielä tapahtua tämän vuoden aikana ja ne tulevat myyntiin vasta alkuvuodesta.

Lähde: Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung