FacebookYleinen

Jo oli aikakin: Instagram antaa nyt kaikille mahdollisuuden lisätä linkkejä tarinoihin

Facebookin omistama Instagram-palvelu on ilmoittanut tällä viikolla pitkään odotetusta uudistuksesta. Nyt kaikki käyttäjät voivat lisätä tarinoihinsa linkkejä, joka oli aikaisemmin mahdollista vain hyvin rajallisella määrällä käyttäjiä.

Aikaisemmin linkkejä tarinoihin on ollut mahdollista lisätä, jos käyttäjätilillä on ollut yli 10 000 seuraajaa. Nyt linkin lisääminen on mahdollistettu tarran avulla, joka antaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden lisätä ulkoisia URL-osoitteita tarinoihin riippumatta tilin seuraajien määrästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi linkkitarrojen ansiosta käyttäjät voivat reagoida tarinoihin tai vastata niihin, joka ei ollut aikaisemmin mahdollista, jos tarinoihin lisättiin linkki. Linkkitarran saa käyttöön normaalien tarrojen tapaisesti. Tarinaa luodessa yläpalkista tulee valita tarratyökalu, jossa täytyy painaa ”Link”, ja lisätä haluama URL-osoite siihen. Linkkitarra voidaan asettaa tarinoihin muiden tarrojen tapaisesti ja napauttamalla sitä voidaan nähdä eri värivaihtoehdot.

Instagram kertoo työskentelevänsä muiden tapojen kanssa salliakseen tarrojen muokkaamisen. Suurin ero aikaisempien linkkitarinoiden ja nykyisen linkkitarran välillä on se, että nyt tarraa on napautettava, eikä linkki aukea pyyhkäisemällä ylöspäin. Instagramin mukaan uudet tilit ja tilit, jotka toistuvasti jakavat vihapuhetta ja vääriä tietoja tai muuta sääntöjä rikkovaa sisältöä, eivät saa linkkitarraa käyttöönsä.

Lähde: Instagram

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Facebook