FacebookMetaYleinen

Facebookissa, Instagramissa ja muissa Metan palveluissa valtavia ongelmia

Instagramin antama virheilmoitus.

Metan suosituissa palveluissa on havaittu isoja ongelmia tänään kello 17 jälkeen. Muun muassa Facebook on kirjannut käyttäjät ulos palvelustaan, eikä kirjautuminen ole mahdollista. Myös Instagramin ja Threadsin kanssa on havaittu ongelmia, sillä ne antavat vain virheilmoituksen.

Toistaiseksi ongelmat eivät näytä vaikuttavan Metan suosittuun WhatsApp-viestipalveluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meta viestintäjohtaja Andy Stone on vahvistanut ongelman X-palvelussa. Hänen mukaansa Meta tietää, että ihmisillä on vaikeuksia päästä palveluihin ja yritys työskentelee tämän asian parissa parhaillaan.

Facebookissa, Instagramissa, Messengerissä ja Threadissa on raportoitu olevan paljon ongelmia juuri nyt. Kuvakaappaus Downdetector-sivustolta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Downdetector-sivustolta huomataan myös, että Metan palveluissa, mukaan lukien Facebookissa, Instagramissa, Messengerissä ja Threadsissa on raportoitu olevan normaalia enemmän ongelmia juuri nyt ympäri maailmaa.

Ongelman vahvistaa myös Facebookin status-sivusto, jossa kerrotaan ongelman alkaneen kello 17.17 Suomen aikaan. Metan mukaan ongelma ratkaistaan mahdollisimman pian.

”Olemme tietoisia Facebookin sisäänkirjautumiseen vaikuttavasta ongelmasta. Insinööritiimimme työskentelee aktiivisesti ratkaistakseen ongelman mahdollisimman nopeasti”, kerrotaan Facebookin status-sivustolla. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello 18.30 jälkeen muun muassa Facebook ja Threads ovat palautuneet monilla toimimaan. Instragram alkoi toimimaan noin kello 19.

LUE MYÖS: Kahden tunnin piina ohi! Facebook, Instagram ja Threads toimivat jälleen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Internetti on menny rikki 😂

Kommentoi

Lisää aiheesta:Facebook