InstagramYleinen

Instagram mahdollistaa nyt yksityisviestien muokkaamisen lähetyksen jälkeen

Metan omistama Instagram on ilmoittanut toivotusta muutoksesta palveluunsa. Jatkossa Instagramin kautta lähetettyjä yksityisviestejä on mahdollista muokata lähettämisen jälkeenkin. Lisäksi luvassa on muitakin uudistuksia.

Yksityisviestien muokkaaminen antaa mahdollisuuden korjata kirjoitusvirheitä tai muuttaa viestiä, jos siinä on jotain muita virheitä. Viestin muokkaaminen onnistuu painamalla pohjassa viestiä, jonka jälkeen pudotusvalikkoon ilmestyy painike ”muokkaa”. Muokkauksen jälkeen viestiin merkitään, että sitä on muokattu jälkikäteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muokkaus onnistuu 15 minuutin sisällä viestin lähettämisestä.

Toinen uudistus on keskustelujen kiinnittäminen viestikansion kärkeen. Kiinnityksen voi tehdä pyyhkäisemällä keskustelua vasemmalle tai painamalla sitä pohjassa niin kauan kuin ”kiinnitä” -painike ilmestyy. Kiinnityksen voi myös poistaa milloin tahansa. Kiinnityksiä voi kerralla olla kolme kappaletta, joiden avulla pääsee käsiksi helpommin aktiivisiin keskusteluihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Instagram on myös antanut kaikille käyttäjille mahdollisuuden poistaa lukuilmoitukset kaikista keskusteluista tai vain tietyistä keskusteluista. Asetukset poistamista varten löytyvät sovelluksen asetuksista.

Lähde: Meta

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Instagram