InstagramYleinen

Instagram sai kaksi odotettua kronologista näkymää – niitä ei voi kuitenkaan asettaa oletukseksi

Instagram on julkaissut palveluunsa kaksi uutta kronologista näkymää, jotka helpottavat käyttäjiä julkaisujen seuraamisessa. Uusien näkymien avulla Instagram haluaa, että kukin löytää oman tapansa käyttää Instagramia, ja että sovellus myös mukautuu siihen.

Uusi Suosikit-näkymä (Favourites) näyttää tuoreet postaukset käyttäjän suosikkitileiltä. Käyttäjä voi lisätä 50 suosikkia ja tehdä muutoksia luetteloon milloin tahansa. Muutoksista ei ilmoiteta seurattaville tileille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seurataan (Following) näyttää seuraamiesi henkilöiden sisällöt siinä järjestyksessä kuin ne on jaettu. Eli molemmat, sekä ”Suosikit” että ”Seurataan” näytetään kronologisessa järjestyksessä.

Koti (Home) on jatkossakin tärkein syöte. Se näyttää sekoituksen seurattujen tilien sisältöä sekä ehdotettua sisältöä. Instagramin mukaan tutkimukset osoittavat, että ihmiset ovat tyytyväisiä luokiteltuun syötteeseen, joten Instagram ei aio asettaa kronologista näkymää oletusarvoiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjolle tulee siis kaksi uutta kronologista syötettä, mutta toistaiseksi kumpaakaan niistä ei ole mahdollista asettaa oletusarvoiseksi näkymäksi. Jatkossakin aina Instagramin avauksen yhteydessä näytetään oletusalgoritmin luoma syöte, mutta jos haluaa Seurataan- tai Suosikit-näkymän, niin se täytyy aina manuaalisesti erikseen valita.

Instagramin mukaan uudistukset tulevat näkymiin Instagram-käyttäjille vähitellen, viimeistään sovellusta päivitettäessä.

Lähde: Instagramin blogi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Instagram