HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa pian taittuvanäyttöinen Mate X3 -puhelin – ominaisuuksia paljastui jo nyt

Huawei Mate X2

Huawei saattaa julkaista pian kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Mate X3 -älypuhelimen, joka edustaisi yhtiön seuraavan sukupolven taittuvanäyttöistä laitetta. Puhelin on nimittäin läpäissyt nyt Kiinan televiranomaisen Tenaan sertifioinnin, joka on viittaus lähenevästä julkaisusta.

Sertifioidun puhelimen mallinumero on PAL-AL00, josta Tenaa paljastaa vain joitakin tärkeitä yksityiskohtia. Toistaiseksi Tenaan kokonaista listausta ei ole julkaistu, joten tarkkoja yksityiskohtia ei ole olemassa. Tenaa kertoo kuitenkin Mate X3:n tarjoavan vain 4G-yhteydet, 4500 milliampeeritunnin akun sekä HarmonyOS 2.0.1 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luotetuista tiedoistaan tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut Weibo-palvelussa kuitenkin hieman enemmän. Puhelimeen kerrotaan olevan tulossa sisäänpäin taittuva muotoilu, joka nähtiin myös Mate X2 -puhelimessa. Huawein kerrotaan tarjoavan puhelimessa myös korkean virkistystaajuuden OLED-näytön sekä Kirin 9000 4G -järjestelmäpiirin.

Huawei esitteli viime maaliskuussa Mate X2 -puhelimen, ja huhtikuussa nähtiin 4G-yhteyksiin rajoittuva versio. Nähtävästi kevään aikana on lupa odottaa Huawei Mate X3 -puhelinta, vaikka toistaiseksi täysin tarkkoja tietoja laitteesta ei olekaan vuotanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Mate X3 Tenaan listauksessa.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei