iQOOYleinen

IQOO Neo 7 SE julkistettiin uudella Dimensity 8200 -järjestelmäpiirillä – tarjoaa myös 120 watin pikalatauksen

Kiinalainen iQOO on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden iQOO Neo 7 SE -älypuhelimen, jossa käytetään MediaTekin uusinta järjestelmäpiiriä. Puhelimen julkaisusta Kiinan ulkopuolella ei ole vielä mitään tietoa.

Tehoista vastaa Dimensity 8200 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huipputason suorituskyvyn. Järjestelmäpiiri on valmistettu 4 nanometrin prosessilla. IQOO Neo 7 SE -puhelinta tarjotaan 8, 12 tai 16 gigatavun RAM-muistilla (LPDDR5) sekä 128, 256 sekä 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla (UFS 3.1).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,78 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on kokonaan tasainen ja siinä on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Etukameran tarkkuus yltää 16 megapikseliin asti.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Kamerat eivät iQOO Neo 7 SE -puhelimessa ole mitään yllättävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Googlen uusin Android 13, jonka päällä hyrrää Origin OS 3. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 120 watin pikalatauksella. Muita ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija, Bluetooth 5.3 sekä NFC.

Puhelin on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, musta sekä hopea. Puhelimen hinnat alkavat Kiinassa 2099 juanista, joka vastaa 286 euroa. Avoin myynti on aloitettu tänään. Saatavuudesta Kiinan ulkopuolella ei ole mitään tietoa.

Lähde: iQOO

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:iQOO