SamsungYleinen

Japanissa esiteltiin uusi Galaxy A22 5G -puhelin – täysin erilainen kuin globaalisti myytävä versio

Samsung on esitellyt Japanin markkinoille Galaxy A22 5G -mallinimeä kantavan uutuuspuhelimen, joka on yhtiön uusi edullisemman hintapisteen 5G-puhelin. Galaxy A22 5G on julkaistu jo globaalisti aikaisemmin, mutta Japanin markkinoille suunnattu versio on täysin erilainen.

Japanissa Galaxy A22 5G -puhelimessa on kompakti 5,8 tuuman TFT-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös pisaramainen lovitoteutus 5 megapikselin etukameraa varten. Puhelimen takaosassa on ainoastaan yksi kamerasensori, joka on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä. Takakameran rinnalla on myös LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A22 5G tarjoaa tuen muistikortille aina yhteen teratavuun asti. Puhelin tukee järjestelmäpiirinsä ansiosta myös 5G-yhteyksiä.

Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11 ja Galaxy A22 5G:ssa on kuulokeliitin sekä NFC. Rakenteeltaan uutuuslaite on IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä.

Kyseessä on vain Japanin markkinoille luotu puhelin, eikä sitä tuskin nähdä globaalisti myynnissä. Samsung esitteli Galaxy A22 5G:n kolmessa väriversiossa, jotka ovat punainen, musta ja valkoinen. Hintaa ei ole vielä vahvistettu, mutta myynnin on ilmoitettu alkavan joulukuun puolivälin jälkeen.

Lähde: Docomo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung