SamsungYleinen

Jättivuoto: Tässä ovat Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ ja Galaxy S23 Ultra – supervuotaja paljasti tarkat tuotekuvat viikkoja ennen julkaisua

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ sekä Galaxy S23. / Kuva: Evan Blass

Samsung tulee julkistamaan uudet Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet odotettavasti Unpacked-tilaisuudessa 1. helmikuuta. Nyt nettiin on vuodettu kuvia kaikista malliston puhelimista, jotka ovat aikaisempaa tarkempia ja paljastavat väriversiot. Vuotokuvien taustalla on luotettavista tiedoistaan tunnettu supervuotaja Evan Blass.

Blass on julkaissut tarkat tuotekuvat puhelimista omalla Twitter-tilillään. Samat kuvat on julkaistu myös Nieuwemobiel.nl-sivuston toimesta. Kuvissa nähdään Galaxy S23, Galaxy S23+ sekä Galaxy S23 Ultra, joten Samsungille ei jää juurikaan paljastettavaa reilun parin viikon päästä järjestettävään tilaisuuteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 Ultra / Kuva: Evan Blass

Kuvissa kaikista puhelimista nähdään neljä väriversiota, jotka ovat musta Phantom Black, valkoinen Cotton Flower, vihreä Botanic Green sekä violetti Misty Lilac.

Samsung luottaa Galaxy S23 Ultrassa edeltäjästä tuttuun muotoiluun, joka on kulmikas ja laitteessa on sisäänrakennettu S Pen -kosketusnäyttökynä. Puhelimen etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli ja takaosassa on neljä kamerasensoria, muita sensoreista sekä LED-salamavalo. Näytön yläreunassa nähdään keskitetysti etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23+ / Kuva: Evan Blass

Galaxy S23 ja Galaxy S23+ näyttävät lähes toisiltaan, mutta luonnollisesti plus-versio on vain suurempi variantti. Samsung on uudistanut puhelimien muotoilua hieman, sillä erillisen kamera-alueen sijasta takaosassa komeilee kolme itsenäistä kameraa. Puhelimissa on myös ultra-versiosta poiketen tasainen näyttöpaneeli.

Kuvat paljastavat puhelimista siis jo nyt lähes kaiken. Samsungin on huhuttu tarjoavan Galaxy S23 Ultrassa erittäin tarkan 200 megapikselin pääkameran, joka olisi suurin muutos verrattuna edeltäjään. Kaikkiin puhelimiin odotetaan myös Euroopan markkinoilla Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä Samsungin oman Exynos-piirin sijasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 / Kuva: Evan Blass

Tarkemmat tiedot puhelimista tulevat varmasti varmentumaan vielä ennen julkaisua, joten vuotoja on luvassa lisää. Puhelimet esitellään virallisesti 1. helmikuuta.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Odotellaan S24 Ultra vuoden kuluttua, saattaa kamera olla silloin kohdallaan.

  2. Onko noissa 26 gigahertsin n258 taajuusalue?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung