SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy A24 saamassa suuren akun, tarkan kameran ja uuden järjestelmäpiirin

Samsung Galaxy A23 4G

Samsung tulee laajentamaan Galaxy A -mallistoa alkuvuoden aikana, ja nyt huhuihin on palannut jälleen Galaxy A24. Galaxyclub.nl-sivusto kertoo muun muassa julkaisemattoman puhelimen kameroista, akusta sekä järjestelmäpiiristä.

Mielenkiintoinen yksityiskohta koskee järjestelmäpiiriä, vaikka tarkkoja tietoja ei olekaan vielä saatavilla. Huhun mukaan Samsung ei tule käyttämään puhelimessa edeltäjästä tuttua Exynos 7904 -järjestelmäpiiriä. Tietojen perusteella Samsung tulisi tarjoamaan puhelimessa uudemman ja kehittyneemmän järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa lisäksi suuri 5000 milliampeeritunnin akku, jollainen on nähty monissa Galaxy A -puhelimissa. Akkua voidaan ladata 25 watin teholla. Galaxy A24 -puhelimeen on tulossa myös 50 megapikselin tasoinen pääkamera, jonka rinnalla on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa olisi 13 megapikselin selfiekamera.

Toistaiseksi muista puhelinta koskevista tiedoista ei ole tarkkoja vuotoja. Viime vuonna Samsung esitteli Galaxy A23 4G- ja Galaxy A23 5G -puhelimet, joten tänäkin vuonna saatetaan nähdä 4G- ja 5G-versiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoja. Samsung tulee julkistamaan lähiaikoina Galaxy A34 5G- ja Galaxy A54 5G -puhelimet, mutta huhun mukaan Galaxy A24 -puhelinta saatetaan joutua odottamaan pidempään. Galaxyclub-sivusto povaa, että Euroopassa puhelinta saatetaan joutua odottamaan jopa kesään asti.

Lähde: Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung