JBLYleinen

JBL julkaisi uudet täyslangattomat Reflect Flow PRO-, Tune 130NC- ja Tune 230NC -kuulokkeet

JBL Reflect Flow PRO

JBL on julkaissut kolmet uudet täyslangattomat nappikuulokkeet, joiden luvataan tarjoavan hyvää äänenlaatua sekä hyvän istuvuuden. Uutuuskuulokkeet ovat Reflect Flow PRO, Tune 130NC ja Tune 230NC, joiden hinnat asettuvat 99-179 euron välille.

”Emme ole koskaan aiemmin kaivanneet musiikkia kuten juuri nyt. On jännittävää esitellä uudet True Wireless tuotteet JBL faneille ja samalla tarjota uusia ominaisuuksia sekä uudistunut tyyli haastavan vuoden jälkeen. Me puskemme itseämme aina äärimmäisen äänen tuolle puolen, mahdollistaen ihmisten vaivattoman yhteyden toisiinsa. Olipa sinulla tarvetta aktiiviseen meluntorjuntaan tai erityisen pitkään akunkestoon matkalla perheesi ja ystäviesi luo, voit aina luottaa JBL tuotteisiin”, sanoo Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet ovat suunniteltu parantamaan suoritusta. JBL:n oman POWERFIN-muotoilun avulla varmistetaan turvallinen ja mukavan istuvuus. Kuulokkeissa on adaptiivinen taustamelun vaimennus, jopa 30 tunnin akunkesto sekä pikalataus, joka takaa 10 minuutissa tunniksi virtaa. JBL:n mukaan kuulokkeiden kuusi mikrofonia mahdollistavat täydellisen äänen selkeyden puheluiden ja palaverien aikana, jopa tuulisella säällä.

Kuulokkeet ovat varusteltuna Bluetooth 5.0 -yhteydellä, Fast Pair -tekniikalla sekä 6,8 mm dynaamisilla elementeillä. JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet ovat myös IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät, joka mahdollistaa työskentelyn tai treenaamisen missä tahansa. JBL on varustellut kuulokkeet myös tuella ääniavustajalle, ja valittavissa ovat Google Assistant tai Amazon Alexa.

Uudet JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet ovat saatavilla syyskuussa ja hintaan niillä on 179 euroa. Kuulokkeista on neljä väriversiota, jotka ovat musta, sininen, valkoinen ja pinkki.

JBL Tune 230NC

JBL Tune 230NC – kuulokkeet ovat täynnä bassosoundia ja niiden 5.8 millimetrin elementti tarjoaa vakuuttavan äänenlaadun saumattomasti ja langattomasti. Selkeät puhelut mahdollistavilla 4 mikrofonilla varustetut uudet nappikuulokkeet luottavat edeltäjiensä tyylikkääseen muotoiluun, mutta uudet silikonisovittimet mahdollistavat turvallisemman istuvuuden sekä entistäkin paremman bassontoiston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskuulokkeissa on kerrottu olevan 40 tunnin kokonaissoittoaika ja vain 10 minuutin pikalatauksella saadaan tunti lisää soittoaikaa. Yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus. Kuulokkeissa on myös IPX4-sertifikaatti, Bluetooth 5.2 -yhteystuki sekä tuki Google Assistant- tai Amazon Alexa -ääniavustajille.

JBL Tune 230NC ovat saatavilla lokakuussa 2021 ja hintaa niillä on 99 euroa. Kuulokkeista on neljä väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen, sininen sekä hiekka.

JBL Tune 130NC

JBL Tune 130NC -kuulokkeissa on suuret 10 millimetrin elementit, joiden luvataan tarjoavan myös JBL:n tuttua täyteläistä bassoäänenlaatua. Kuulokkeissa on aktiivinen taustamelun vaimennus sekä 40 tunnin akunkesto. 4 mikrofonia pitävät äänen selkeänä puheluiden aikana, sekä töissä että kavereiden kanssa keskustellessasi. JBL on kertonut kuulokkeiden tarjoavan Bluetooth 5.2 -yhteyden, tuen ääniavustajille, IPX4-sertifikaatin sekä Fast Pair -tekniikan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

JBL Tune 130NC ovat saatavilla lokakuussa 2021 ja hintaa niillä on 99 euroa. Kuulokkeista on kolme väriversiota, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen.

Lähde: JBL:n tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:JBL