JBLYleinen

JBL esitteli uuden kannettavan ja vedenkestävän Flip 6 -kaiuttimen – maksaa 139 euroa

JBL on uudistanut ikonisen kannettavan kaiuttimensa ja nyt on julkaistu uusi JBL Flip 6 -versio. JBL:n mukaan uutuuskaiuttimessa on uudistuksia sekä sisä- että ulkopuolella, mutta se pysyy myös uskollisena edeltäjilleen.

JBL Flip 6 tarjoaa vieläkin parempaa JBL Pro Sound -ääntä, entistäkin tyylikkäämmässä paketissa. JBL Flip 6 ylpeilee yhdisteltävyydellään ja kestävyydellään. Kaiuttimia voidaan yhdistää useita, jolloin saadaan vaikuttavampi äänenlaatu. Lisäksi kestävyydessä on otettu huomioon rajummatkin illanvietot, sillä JBL Flip 6 on IP67-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimessa kerrotaan olevan myös 12 tunnin akunkesto. Uusi audioratkaisu sisältää kaksoispassiivielementin, tehokkaan kilparatamuotoisen bassoelementin ja erillisen diskanttielementin. Kaiuttimessa on myöskin Bluetooth 5.1 -yhteystuki.

“Olemme iloisia voidessamme esitellä uusimman kannettavan JBL Flip kaiuttimen, Flip 6. Uudella näyttävällä logolla varustettu JBL Flip 6 on edeltäjiään tehokkaampi ja sen on ladattu täyteen JBL:n uusinta ääniteknologiaa”, kertoo Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.

JBL Flip 6 tulee myyntiin marraskuussa 2021 ja hintaa sillä on 139 euroa. Tarjolle tulee useita väriversioita, joita ovat Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green ja Squad.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: JBL:n tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:JBL