JollaYleinen

Jolla C2 -puhelin esiteltiin 299 euron hintaan – Varusteltu Sailfish OS 5.0 -käyttöjärjestelmällä

Jolla C2

Suomalainen Jolla kertoi yhteistyöstään turkkilaisen puhelinvalmistaja Reederin kanssa. Samalla yhteistyön myötä Jolla tuo myyntiin yhteisölle suunnatun Jolla C2 -älypuhelimen. Kyseessä on uudelleen brändätty versio Reederin nykyisestä puhelimesta, jonka lisäksi mukana on Jollan oma käyttöjärjestelmä.

Teknisesti kyseessä on hyvin perustason 4G-laite, joten Jolla C2:lta ei kannata odottaa paljoa. Puhelimessa on 6,52 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus, eli 1600 x 720 pikseliä. Tehoista vastaa Unisoc T606 -järjestelmäpiiri, jossa on kahdeksan ydintä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on kerrottu olevan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka. Jolla C2 tuo mukanaan myös 4000 milliampeeritunnin akun, 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 16 megapikselin etukameran. Jolla C2 tarjoaa USB-C-liittimen sekä perinteikkään 3,5 mm kuulokeliittimen.

Jolla on kertonut laitteen mittojen olevan 179 x 78 x 8,5 millimetriä. Mukana on uusin Sailfish OS 5.0 -käyttöjärjestelmä. Jolla on myös vaihtanut lähestymistapaansa käyttöjärjestelmään, sillä jatkossa siitä joutuu maksamaan 4,99 euron kuukausimaksun. Jolla C2 -puhelimen ostajat saavat ilmaisen käyttöoikeuden järjestelmään 12 kuukauden ajaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jolla C2 -puhelin on saatavilla ainoastaan hyvin rajallisena 1000 laitteen eränä Jollan omassa verkkokaupassa. Puhelinta myydään ainoastaan Euroopassa ja muilla valituilla markkinoilla. Jollan mukaan toimitukset käynnistyvät elokuussa ja hintaa löytyy 299 euroa.

Lähde: Jollan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla