JollaSailfish OSYleinen

Jolla yllätti: Sailfish OS -käyttöjärjestelmä mukautuu nyt myös älykelloihin

Kuva: Ilta-Sanomat

Kuva: Ilta-Sanomat

Suomalainen Jolla kertoi eilen, että yhtiön kehittämästä Sailfish OS-käyttöjärjestelmästä tuli ainoa virallisesti Venäjällä hyväksytty mobiilikäyttöjärjestelmä. Jollan uutiset eivät kuitenkaan loppuneet tähän ilmoitukseen, sillä Jollan toimitusjohtaja Sami Pienimäki sekä hallituksen puheenjohtaja Antti Saarnio ovat esitelleet Sailfish OS -käyttöjärjestelmää älykellossa, kertoo Ilta-Sanomat.

Sailfish OS:n muovautumista älykelloihin ei varmasti monikaan osannut odottaa, eikä siitä ainakaan toistaiseksi kannata suuresti innostua, koska tällä hetkellä ei ole mitään tietoa siitä, milloin Sailfish OS -älykelloja on tulossa markkinoille. Voit katsoa Ilta-Sanomien Sailfish OS-älykellon esittelyvideon täältä. Videolla esiintyvä älykello näyttää pitkälti LG:n markkinoille tuomalta laitteelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ilta-Sanomat kertoo artikkelissaan myös, että Jollan taloudellinen tilanne on ottanut merkittävän käänteen parempaan päin, sillä Sailfish OS -käyttöjärjestelmän lisensointisopimukset ovat alkaneet tuoda kassavirtaa.

Lähde: Ilta-Sanomat 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla