JollaPuzzlePhoneSailfish OSYleinen

Jollan mahdoton tarina jatkuu jälleen Slushissa – tuskin luvassa laitejulkistusta

Näyttökuva (83)

Jolla on ollut läsnä jo monen vuoden ajan kasvuyritystapahtuma Slushissa. Pari vuotta takaperin Jolla kertoi tapahtumassa ensimmäisen puhelimensa myyntiintuloajan ja viime vuonna yhtiö yllätti julkaisemalla ensimmäisen tablet-laitteen. Valitettavasti tabletin toimitukset ovat viivästyneet jatkuvasti, mutta nyt kuitenkin ensimmäiset asiakkaat ovat saaneet laitteen käsiinsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jolla tulee olemaan läsnä myös tänä vuonna järjestettävillä Slush -messuilla. Tapahtuma tulee olemaan suurempi kuin koskaan ennen, sillä tapahtumaan on osallistumassa yhteensä 15 000 henkeä, 1700 startup-yritystä, 800 sijoittajaa sekä 650 median edustajaa.

Jolla pitää oman tilaisuutensa Slushin toisena päivänä eli torstaina 12.11.2015, kello 11:40-12:00. Jollan tilaisuus on listattuna tapahtuman ohjelmaan ”the impossible story continues” -nimikkeellä. Tämän 20 minuutin puheenvuoron tulee pitämään yhtiön toimitusjohtaja Antti Saarnio. Ohjelman kohdalle on listattuna vain mystinen lause ”Jolla shares the next chapter in their journey.”.

jolla-tablet-3Se mitä Jollan tilaisuus tulee pitämään sisällään on vielä hämärän peitossa, mutta esimerkiksi uuden puhelimen julkaisu olisi paikallaan, sillä ensimmäistä Jolla -puhlinta on tällä hetkellä jokseenkin haastavaa enää saada käsiinsä, sillä monesta paikasta puhelin on myyty jo loppuun. Samalla myös Jolla on myymässä viimeisiä kappaleita oman verkkokauppansa kautta. Myös ajatellen, että edellisen puhelimen julkaisusta tulee kuluneeksi jo 2 vuotta, ja puhelin alkaa olemaan teknisesti jo todella vanha, olisi uuden puhelimen julkaisu ajankohtainen.

Puhelimen julkaisu on kuitenkin varsin epätodennäköinen muutamien seikkojen takia, sillä esimerkiksi yhtiö ei ole saanut toimitettua vielä läheskään kaikkia Jollan Tablet-laitteita asiakkaille. Jolla olisi varmasti myös jo muutama päivä sitten aloittanut kiusottelun uudella julkistuksella, jos uusia laitteita olisi tarkoitus julkaista jo tällä viikolla.

Se, mitä Jolla tulee kertomaan omassa puheenvuorossaan on siis varsin epäselvää. Slushissa tulee olemaan mukana myös monia muita aloittelevia puhelinvalmistajia, joista hyviä esimerkkejä ovat muun muassa kiinalainen OnePlus sekä suomalainen Circular Devices.

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla