SamsungYleinen

Julkaisematon Galaxy Fit3 -aktiivisuusranneke ilmestyi Samsungin omille sivuille

Samsung Galaxy Fit3

Samsungilta on odotettu uutta Galaxy Fit3 -aktiivisuusranneketta jo pidemmän aikaa, sillä ensimmäiset vuotokuvat nähtiin jo marraskuussa. Vuotokuvien varaan ei kuitenkaan enää tarvitse jäädä, sillä samainen laite on ilmestynyt myös Samsungin omille sivuille ennen varsinaista julkaisua.

Verrattuna edeltävään Galaxy Fit2 -malliin, on Samsung tällä kertaa uudistanut suunnittelua perusteellisesti. Aktiivisuusrannekkeessa on aikaisempaa suurempi näyttö, jossa on enemmän tilaa tietojen näyttämiseen. Laite saa myös painikkeen oikeaan kylkeensä, joka helpottaa käyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on saanut mukaan myös uuden helpomman rannekkeiden kiinnitysjärjestelmän, joka mahdollistaa tyylin vaihtamisen helposti erilaisilla rannekkeilla. Uusissa vuotokuvissa nähdään ainakin laitteelle suunnatut oranssi ja vihreä rannekeversio.

Kovin paljoa Samsungin sivut eivät vielä tässä vaiheessa vahvista, sillä varsinainen laitteen tuotesivu ei ole esillä. Samsung on julkaissut ainoastaan rannekkeista tuotesivun kaikkien nähtäville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet Galaxy Fit3:n tarjoavan 1,61 tuuman kokoisen näytön, tarkemman sykemittarin sekä laajemmat kunto- ja unenseurantatoiminnot. Akku kestäisi yhdellä latauksella 13 päivän ajan.

Laitteen julkaisu on hyvin lähellä, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole tiedossa. Odotettavasti hinta asettuisi noin 100 euroon.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung