HuaweiYleinen

Julkaisematon metallirunkoinen Honor 5X esiintyy ensimmäisissä kuvissa

honor-5x-tenaa-05Huawei on panostanut tänä vuonna markkinoilla kovasti suosittuun Honor-mallistoon. Suomessa mallisto on saanut suuren suosion loistavan hintalaatusuhteen ansiosta. Suomessa hiljattain myyntiin saapunut Honor 7 sai loistavan vastaanoton ja puhelimen ennätyssuuri erä myytiin avajaisviikonloppuna loppuun.

Huawei kertoi tänään myös myyneensä yli 10 miljoonaa Honor 4X-puhelinta maailmanlaajuisesti puhelimen alkuvuoden julkaisun jälkeen. Honor 4X on uusimpien vuotojen mukaan saamassa seuraajan jo hyvinkin pian. TENAA tietokannasta löytynyt raportti osoittaa meille joitakin tietoja tulevasta Honor 5X-puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 5X:stä on vuotanut samaisen raportin ohella selkeitä kuvia, jotka osoittavat, että puhelin tulee jatkamaan Honor 7-mallin Premium-muotoilua. Puhelin on ilmestynyt myös AnTuTun tilastoihin, jotka paljastavat puhelimen tärkeimmät tekniset tiedot. Honor 5X tulee sisältämään Snapdragon 615 kahdeksanytimisen suorittimen, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimesta tietojen mukaan löytyy myös 5,5-tuuman Full HD-tasoinen kosketusnäyttö. Puhelimessa kerrotaan olevan myös 13 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera. Puhelimen erikoisuuksiin kuuluu myös sormenjälkilukija.

Huawein odotetaan julkaisevan puhelimen vielä tänä vuonna luultavasti jo lokakuussa. Puhelimen hinnaksi on arveltu noin 150-250 dollaria. Honor 5X julkaistaan aluksi Kiinassa ja myöhemmin luultavasti Euroopassa.

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei