LGYleinen

LG V10 on uusi puhelin kahdella näytöllä ja kahdella selfie-kameralla

LG V10 01

LG on tänään julkaissut odotetusti uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä LG V10. Puhelin on erikoinen muutamasta seikasta. Puhelimen näytön yläreunassa on niin sanottu ”toinen näyttö” sekä puhelimesta löytyy etupuolelta kaksi kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän näytön tarkoitus on esittää käyttäjälle nopeasti sään, akun tilan, ja kellonaika, kun näyttö on pois päältä. Ja jos näyttö on päällä, niin toista näyttöä käytetään esittämään sovelluksia ja ilmoituksia.

LG_V10_Second_Screen.0LG kertoo puhelimen pitävän sisiällään muutamia kehittyneitä kameran toimintoja. Etupuolella on siis kaksi viiden megapikselin kameraa vierekkäin. Näiden kahden kameran avulla käyttäjän pitäisi saada otettua parempia laajakuva selfieitä. Puhelimen takana komeilee LG G4-puhelimesta tuttu 16 megapikselin kamera. Kameran rinnalta löytyy ominaisuuksia kuten, optinen kuvanvakain, tuulen ja melun suodatus ominaisuus sekä nopea vedioeditori.

LG V10 sisältää varsin laadukkaita ominaisuuksia. Puhelimen sisällä hyrrää Snapdragon 808-suoritin sekä puhelimesta löytyy 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelimessa on 64 gigatavua. Puhelimesta löytyy myös 3000 milliampeeritunnin suuruinen irrotettava akku. Laitteen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat NFC sekä sormenjälkilukija.

LG V10 saapuu myyntiin ensiksi Koreaan tämän kuun aikana mustana, valkoisena, beigenä sekä kahtena eri sinisen sävynä. Puhelin saapuu muille markkinoille myöhemmässä vaiheessa.

LG_V10_03.0

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG