NothingYleinen

Julkaisematon Nothing-kaiutin kuvavuodon kohteena – näyttää melko erikoiselta

Carl Pein Nothing-yhtiö aloitti toimintansa kuulokkeista vuonna 2021. Nothing julkaisi tuolloin Nothing Ear (1) -kuulokkeet. Tämän jälkeen yhtiöltä on nähty myös Nothing Ear (stick) -kuulokkeet.

Nyt 91Mobiles-sivusto on vuotanut kuvia julkaisemattomasta Nothing-kaiuttimesta yhdessä Kuba Wojciechowskin kanssa. Ulkonäön puolesta kaiutin muistuttaa paljon yhtiön muita tuotteita ja kaiutin on omaperäisen ja poikkeavan näköinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimessa on laatikkomainen muotoilu. Äänenvoimakkuus- sekä virtapainikkeille on paikat kaiuttimen sivuosissa. Vasemmassa reunassa on myös valkoisista painikkeista erottuva yksi punainen painike, jonka toiminnasta tai tarkoituksesta ei ole tietoa.

Kaiuttimen etuosasta löytyy Nothing-logo sekä oletettavasti diskanttielementit yhdessä bassoelementin kanssa. Kaiuttimen pohjasta on pienet jalustat kaiuttimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvia lukuun ottamatta kaiuttimesta ei tiedetä teknisiä- tai hintatietoja eikä julkaisuajankohtaa. Myöskään Pei tai Nothing ei ole toistaiseksi kertonut aikeistaan julkaista kaiutinta. Tulemme varmasti näkemään enemmän vuotoja Nothing-kaiuttimesta julkaisun lähestyessä.

Lähde: 91Mobiles

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing