TwitterYleinen

Maksullinen Twitter Blue tuli saataville Suomessa edullisimmillaan 8 euron kuukausihinnalla

Twitter Blue tuotiin tarjolle ensimmäisissä maissa jo viime vuonna, mutta nyt sen saatavuus on laajentunut 20 uuteen maahan. Näiden joukosta löytyy vihdoin myös Suomi. Jatkossa maksullinen tilauspalvelu Twitteristä on saatavilla yli 35 maassa ympäri maailmaa.

Ilmoitetut uudet maat Suomen lisäksi ovat Alankomaat, Puola, Irlanti, Belgia, Ruotsi, Romania, Tsekin tasavalta, Tanska, Kreikka, Itävältä, Unkari, Bulgaria, Liettua, Slovakia, Latvia, Slovenia, Viro, Kroatia, Luxemburg, Malta ja Kypros.

Suomessa Twitter Blue maksaa kuukaudessa 8-11 euroa tilausvaihtoehdosta riippuen. Lisäksi vuositilaus maksaa 84-114,99 euroa tilausvaihtoehdosta riippuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin Twitter Blue julkaistiin joulukuussa 8 dollarin hinnalla. Maksavat tilaajat saavat sinisen vahvistusmerkin profiilinsa yhteyteen. Tämän jälkeen Twitter on tuonut tilaajille myös muita ominaisuuksia, joiden joukossa ovat mahdollisuus julkaista 60 minuutin pituisia videoita sekä mahdollisuus julkaista pidempiä 4000 merkin twiitteja. Jatkossa käyttäjät voivat myös muokata julkaisujaan ja asettaa twiitteja kirjanmerkeiksi.

Raporttien mukaan Twitter Blue -tilaajia on maailmassa toistaiseksi alle 300 000 kappaletta.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Twitter