XiaomiYleinen

Julkaisematon Xiaomi 13 Ultra bongattiin kiinalaisessa metrossa

Tässä kuvassa on väitetysti Xiaomi 13 Ultra.

Xiaomi 13 Ultran odotetaan laajentavan Xiaomi 13 -mallistoa myöhemmin keväällä. Globaalisti Xiaomi 13-, Xiaomi 13 Pro- ja Xiaomi 13 Lite -puhelimet julkaistaan odotettavasti 26. helmikuuta, mutta myöhemmin malliston odotetaan laajentuvan Xiaomi 13 Ultralla. Ultra-mallia ei kuitenkaan tulla näkemään vielä tällä viikolla.

Vaikka julkaisua ei vielä ole luvassa, niin vuotoja puhelimesta saadaan legendaarisesta kiinalaisesta metrosta. Viime vuosina puhelinvuotoja on nähty juurikin kiinalaisissa metroissa, joissa joku sattuu aina sopivasti bongaamaan julkaisemattomia puhelimia. Xiaomi 13 Ultra nähdään todennäköisesti Xiaomin työntekijän kädessä, joka saattaa testata esimerkiksi yhteyksien toimintaa metrossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva ei oikeastaan paljasta mitään kovin erikoista Xiaomi 13 Ultrasta, sillä puhelin on laitettu tuttuun prototyyppikuoreen. Mustan suojakuoren tavoitteena on estää puhelimen muotoilun ja ominaisuuksien paljastuminen ennen julkaisua. Puhelimen takaosassa nähdään kuitenkin kookas kamera-alue, jossa on ainakin neljä kamerasensoria.

Kameroihin on puhelimessa panostettu todennäköisesti kaikista eniten ja yhteistyötä Xiaomi on tehnyt Leican kanssa. Joidenkin huhujen mukaan Xiaomi 13 Ultra voisi tarjota Sony IMX989 -sensorin pääkameranaan, jonka rinnalla olisi kolme IMX858 -sensoria, jotka olisivat ultralaajakulmakamera, 3x telekamera sekä 5x periskooppikamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Ultran tarkoista tiedoista ei ole vielä luotettavia vuotoja, mutta todennäköisesti Xiaomi hyödyntää Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä.

Julkaisua on povattu maalis-huhtikuulle. Xiaomi ei ole vielä itse kertonut mitään yksityiskohtia mahdollisesta Xiaomi 13 Ultrasta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi