MotorolaYleinen

Julkaisemattomasta Motorola Moto G Power 5G (2024) -puhelimesta vuodettiin kuvia

Motorola Moto G Power 5G (2024)

Motorola on valmistelemassa monia uusia alemman hintapisteen älypuhelimia, joista nyt yhdestä on saatu nähdä tarkkoja CAD-mallinnukseen perustuvia vuotokuvia. Lähteen mukaan kuvissa nähdään Motorola Moto G Power 5G (2024), joka voisi olla suunnattu erityisesti Yhdysvaltojen markkinoille.

Puhelimessa on Motorolalle tyypillinen melko geneerinen muotoilu. Etuosassa on näyttö, jota kiertää paksut mustat kehykset. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös Motorolan logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat Motorola Moto G Power 5G (2024) -puhelimen saavan oikeaan kylkeensä äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeen, johon on integroituna sormenjälkilukija. Puhelimen alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin, mikrofoni sekä kuulokeliitin. Yläreunassa on vain mikrofoni.

Vuodon mukaan laitteen mitat olisivat 167,3 x 76,4 x 8,5 millimetriä, joka on voitu laskea CAD-mallinnuksista. Valitettavasti mitään tarkkoja teknisiä tietoja puhelimesta ei ole vuodettu. Odotettavasti julkaisu lähenee, mutta se voi tapahtua vasta ensi vuoden puolella.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola