HonorYleinen

HONOR CHOICE MOECEN Band -aktiivisuusranneke julkaistiin – Suuri näyttö ja 12 päivän akku alle 45 eurolla

HONOR CHOICE MOECEN Band

Honor on esitellyt valituilla markkinoilla Honor Choice -tuoteperheeseen MOECEN Band -aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä on tuoteperhe erilaisia laitteita, jotka eivät ole Honorin itse valmistamia, vaan niitä myydään Honorin kanavissa. Tällä kertaa kyseessä on ensimmäinen ”Honorin valitsema” aktiivisuusranneke.

Aktiivisuusrannekkeessa on silikoninen ranneke sekä metallitekstuurinen runko. Näyttöä on suojaamassa 2,5D-lasi, jonka lisäksi laitteen kerrotaan olevan 10,06 millimetriä paksu sekä olevan 18,5 gramman painoinen. Väriversioita on kolme kappaletta, jotka ovat musta, valkoinen sekä vaaleanpunainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen näyttö on kooltaan 1,64 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 326 pikseliä tuumaa kohden. Kirkkaus yltää 500 nitiin asti ja virkistystaajuus on 60 hertsiä. Näyttöön on saatu tuki jatkuvalle always-on-display-toiminnolle.

HONOR CHOICE MOECEN Band tukee unen sekä sykkeen seurantaa. Tuettuna on myös veren happipitoisuuden mittaus. Aktiivisuusranneke toimii nähtävästi yhdessä Honor Health -sovelluksen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusrannekkeessa kerrotaan olevan tuki 119 urheilutilalle. Laite tunnistaa kuusi urheilutilaa automaattisesti, joiden joukossa on muun maussa erilaiset juoksut ja kävelyt. Urheilijoita ajatellen aktiivisuusrannekkeen luvataan tarjoavan tietoja myös palautumisesta, suorituksen vaikutuksesta sekä tuettuna on VO2Max-mittari.

HONOR CHOICE MOECEN Band tarjoilee 23 päivän akunkeston, virransäästötilassa, mutta peruskäytössä akunkesto on 12 päivää. Akku on kooltaan 200 milliampeerituntia. Latauksen osalta ei ole kerrottu yksityiskohtia. Laitteessa on 5 ATM -luokitus sekä Bluetooth 5.3 -yhteys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laite on julkaistu ainakin Malesiassa, jossa hinnaksi kerrotaan 219 ringgitiä, joka vastaa 44 euroa. Suomessa Honor Choice -tuotteita on nähty aikaisemmin myynnissä, mutta nyt julkaistun aktiivisuusrannekkeen saatavuudesta ei ole tietoa.

Lähde: HONOR CHOICE MOECEN Band -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor