OnePlusYleinen

OnePlus 12 julkaistanee globaalisti 24. tammikuuta – Tuleeko myös OnePlus 12R myyntiin Euroopassa?

OnePlus tulee julkistamaan uusimman OnePlus 12 -puhelimensa ensi viikolla, 5. joulukuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa. Samaan aikaan odotetaan esiteltävän uusi Ace-sarjan puhelin. Globaaleilla markkinoilla OnePlus 12 -sarjaa on odotettu julkaistavaksi tammikuun aikana, mutta nyt OnePlus on mahdollisesti itse vahvistanut tarkan päivän.

Yhtiö on aloittanut globaalin markkinointikampanjan OnePlus 12 -puhelimen lanseeraukseen liittyen muun muassa Euroopassa, Yhdysvalloissa sekä Intiassa. Kampanjassa on mahdollista voittaa OnePlus 12 tai ”tuleva uusi OnePlus-tuote”, kunhan tilaa OnePlus 12 -puhelinta koskevan uutiskirjeen jo nyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kampanjan käyttöehdot paljastavat kuitenkin aika paljon – mahdollisesti aivan tarkoituksellisesti. Kyseessä on OnePlussan hypetyskampanja tulevasta tuotteesta, joten pienet vihjailut ovat täysin normaaleja tässä kohtaa. Ehtojen mukaan kampanja loppuu 23. tammikuuta 2024. Intian markkinoilla ehdoissa mainitaan myös, että kampanja päättyy ”päivää ennen OnePlus 12 -puhelimen julkaisua”.

Tämä viittaisi OnePlus 12 -puhelimen globaalin lanseerauksen tapahtuvan 24. tammikuuta. OnePlus ei ole kuitenkaan tarkkaa päivämäärää vielä vahvistanut, joten tieto kannattaa ottaa varauksella vastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 -puhelimen ohella OnePlussan on odotettu esittelevän ainakin Intiassa uuden OnePlus 12R -puhelimen. Yleisesti R-sarjan puhelimet ovat jäänee vain Intian markkinoiden herkuksi. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua, sillä kampanjan ehdoissa mainittiin myös toinen uutuustuote. Toki tällä voidaan viitata myös esimerkiksi toisen tuotekategorian laitteeseen, kuten kuulokkeisiin.

Lisää vahvistusta OnePlus 12R -puhelimen laajemmalle julkaisulle saadaan OxygenOS 14 -käyttöliittymän koodista. Puhelimelle on kerrottu neljä mallikoodia, joista yksi on Kiinan markkinoille ja kolme muuta suunnattu globaaleille markkinoille (mahdollisesti Intia, Eurooppa ja Yhdysvallat). OnePlus 11R -puhelimesta on vastaavasti vain kaksi mallikoodia, joista yksi on Kiinaan ja toinen Intiaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti OnePlussan suunnitelmista kuullaan lisää tulevina viikkoina. Tarkemmin yksityiskohtiin OnePlus 12 -puhelimen osalta voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus