PostiYleinen

Posti kuljetti Black Friday -viikolla lähes 1,4 miljoonaa pakettia

Kuva: Posti

Useat verkkokaupat aloittivat Black Friday -kampanjansa pari viikkoa sitten, mutta kiireisimmillään kampanja kävi viime viikolla. Lisäksi Black Friday käynnisti viime viikolla niin sanotun joulusesongin. Posti on nyt myös kertonut tietoja toimittamiensa pakettien määrästä.

Postin matkassa kulki Black Friday -viikon aikana lähes 1,4 miljoonaa pakettia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Joulusesonki on meille vilkasta aikaa, ja Black Friday vauhdittaa pakettien toimituksia. Verkkokauppa on vakiinnuttanut asemansa ostopaikkana ja paketteja on ollut liikkeellä runsain määrin. Viime vuonna toimitimme sesonkiviikkoina miltei 7 miljoonaa pakettia. Uskomme, että saavutamme samansuuntaisia lukuja tänäkin vuonna”, Postin liiketoimintajohtaja Kaj Kulp kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime viikolla Posti kertoi avaavansa yhteensä 37 väliaikaista noutopistettä joulusesongin ajaksi ympäri Suomen. Lisäksi Posti aloitti pakettien lauantaitoimitukset automaatteihin, palvelupisteisiin ja väliaikaisiin noutopisteisiin lauantaina 25. marraskuuta. Lauantaitoimituksia tehdään alueilla, joissa pakettiliikennettä on eniten, ja ne jatkuvat lauantaihin 16. joulukuuta asti.

Postin mukaan kotimaan paketit ehtivät jouluksi perille, kun ne lähettää viimeistään 20. joulukuuta. Kotimaan ikimerkillä varustetut joulukortit tulee postittaa viimeistään 17.12., joulun ikimerkillä 13.12.

Lähde: Postin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Posti