HMDNokiaYleinen

Julkaistaanko uusi jättiakulla varusteltu Nokia-puhelin 26. huhtikuuta?

HMD Global on aloittanut vihjailemaan ainakin Intian markkinoilla uudesta julkaisusta ja lupailee ainakin paljon akun osalta. Twitterissä virallisella Nokia Mobile India -tilillä on julkaistu tieto siitä, että HMD Global tulee julkaisemaan jotain uutta 26. huhtikuuta.

Toistaiseksi vihjailuja on tehty vain Intiassa, joten kyseessä saattaa olla paikallinen julkaisutilaisuus. Twitter-julkaisussa kerrotaan tulevan julkaisun laittavan lopun ärsyttävälle akun loppumiselle. Tämä saattaisi viitata uuteen puhelimeen, jossa on aikaisempaa suurempi akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kuvassa on esillä todennäköisesti Nokia X20 -puhelin, jossa on akku loppu. Todennäköisesti tämä ei kuitenkaan viittaa, että luvassa olisi uusi X-sarjan laite. Intian markkinoille HMD Global on saattanut suunnitella uuden edullisemman hintapisteen laitteen, jossa olisi yli 5000 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

On myös hyvä huomata, että kyseessä saattaa olla paikallisille markkinoille tarkoitettu Nokia C21 Plus -puhelimen julkaisu. HMD Global esitteli puhelimen globaalisti jo MWC-messuilla ja laitteessa oli panostettu akunkestoon. HMD Global lupasi laitteelle 2-3 päivän akunkeston ja Nokia C21 Plussasta on olemassa kaksi versiota, joista toisessa on 4000 milliampeeritunnin akku ja toisessa on 5050 milliampeeritunnin akku.

Toistaiseksi HMD Global ei ole kertonut 26. huhtikuuta tapahtuvasta julkaisusta mitään tarkempia tietoja mystisen twiitin lisäksi. Kyseessä on siis Intian markkinoille uuden puhelimen julkaisu, mutta kyseessä saattaa olla myös globaaleille markkinoille tarkoitettu julkaisu.

Lähde: Twitter (Nokia Mobile India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD