OnePlusYleinen

OnePlus Nord N20 5G julkaistiin Yhdysvalloissa – varusteltu 60 hertsin näytöllä ja Android 11 -käyttöjärjestelmällä

OnePlus Nord N20 5G

OnePlus on julkaissut tänään Yhdysvaltojen markkinoille uuden edullisemman hintapisteen 5G-puhelimensa, joka kantaa nimeä Nord N20 5G. Kyseessä on seuraaja globaalistikin julkaistulle Nord N10 5G -puhelimelle, mutta nyt uutuusversio jäänee vain Yhdysvaltojen markkinoille.

Uutuuspuhelin on varusteltuna OnePlussalle varsin epätyypillisellä muotoilulla, sillä Nord N20 5G vaikuttaa väistämättä iPhonelta. Laitteessa on kulmikas muotoilu ja takaosassa on korostetut kamerat. Puhelimen takaosa on mattapintainen, mutta alareunaan on laitettu erikoinen kiiltävä viimeistely. Puhelimesta on ainoastaan sininen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord N20 5G -puhelimessa on 6,43 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä matala 60 hertsin virkistystaajuus. Vaikka OnePlus on aikaisemmin luvannut olla julkaisematta matalan virkistystaajuuden näytöllä varusteltuja puhelimia, niin nyt sellainen on jälleen tuotu markkinoille.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka takaa muun muassa 5G-yhteydet. OnePlus on laittanut puhelimeen 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on muistikortti aina 512 gigatavuun asti. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 33 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin mustavalkokamera. Käyttöjärjestelmä on edelleen vanha Android 11, jonka päällä on OxygenOS 11 -käyttöliittymä.

OnePlus Nord N20 5G -puhelinta on turha odottaa Suomessa myyntiin, mutta Yhdysvalloissa sen hinnaksi on kerrottu 282 dollaria. Myynti alkaa T-Mobilen kautta 28. huhtikuuta.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus