HMD globalNokiaYleinen

Kaiken kestävä Nokia XR20 purettiin osiin – ei helpoin korjattava

HMD Globalin uusin puhelin on Nokia XR20, joka tarjoaa reilulla 500 eurolla erittäin kestävän rakenteen, joka kestää iskuja, erilaisia lämpötiloja sekä vettä. Nyt YouTube-käyttäjä PBKreviews on purkanut uutuuspuhelimen osiin ja julkaissut prosessista erittäin tarkan videon, joka on katsottavissa artikkelin lopusta.

Videolla nähdään kuinka aluksi puhelimen muovinen takakuori on otettava pois, jonka alapuolelta paljastuvat laitteen komponentit, piirilevyt sekä akku. PBKreviews on antanut Nokia XR20:n korjattavuudesta arvosanan 6,5/10. Puhelin ei ole siis mikään helpoin korjattava, mutta ei myöskään vaikeimmasta päästä. Muun muassa näytön vaihtamista varten on poistettava lähes kaikki osat puhelimesta, jotta näyttö voidaan irrottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia XR20 on kestävärakenteinen älypuhelin, jolla on IP68-luokitus sekä MIL-STD-810H-sertifikaatin mukainen iskunkestävyys. HMD Global on varustellut puhelimen suurella 6,67 tuuman näyttöpaneelilla, Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirillä sekä 48 megapikselin kaksoiskameralla. Puhelimessa on myös 4630 milliampeeritunnin akku sekä puhdas Android 11 -käyttöjärjestelmä. HMD Global on luvannut puhelimelle muun muassa neljä vuotta päivityksiä, kolmen vuoden takuun sekä yhden ilmaisen näytön vaihtamisen.

Nokia XR20 on parhaillaan SuomiMobiilin testattavana ja tarkempi arvostelu tullaan julkaisemaan lähiviikkoina. Olemme jo julkaisseet ensituntumat puhelimesta, jotka voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: YouTube (PBKreviews)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global